вівторок, 30 червня 2015 р.

 У Буську відкрили центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги -

один на п'ять районів.

  З 1 липня  розпочинається процес надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, а також потерпілим і свідкам у кримінальних провадженнях відповідно до Закону України від  «Про безоплатну правову допомогу»
  

  
   
Сьогодні відбулась презентація Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги .
  Звернутися до центру  зможуть мешканці не лише нашого  району, а й Золочівського, Бродівського, Камянка-Бузького, Радехівського районів. 
 Безоплатну правову допомогу зможуть отримати малозабезпечені особи,
діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, біженці,
ветерани війни (в тому числі учасники АТО зі статусом учасника бойових
дій)».

     Особа, яка потребує захисту своїх інтересів у суді та не має достатніх фінансових можливостей, матиме змогу отримати допомогу кваліфікованого захисника - адвоката, який буде надавати свої послуги безоплатно. Послуги адвоката оплачує держава.

    Директор Буського центру Іван Скочко, розповідаючи про напрями діяльності, відзначив :
   - Ми будемо з'ясовувати, з якою проблемою прийшла людина. Навіть якщо вона не є нашим клієнтом з точки зору належності до категорії осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, ми цю людину будемо орієнтувати, які є організації, що можуть допомогти з даною проблемою.
  Для цього центр буде налагоджувати мережеву співпрацю із органами місцевого самоврядування, громадськими організціями, з усіма, хто надає допомгу людям щодо захисту їхніх прав.



Добровільне об’єднання територіальних громад на Львівщині зайшло в глухий кут


Депутати Львівської облради не змогли внести до порядку денного сьогоднішнього засідання сесії питання про затвердження перспективного плану об’єднання громад області.


  «За» внесення цього питання до порядку денного проголосували 56 із потрібних для прийняття рішення 59 депутатів. Після провального голосування голова ЛОР Петро Колодій оголосив перерву у роботі сесії для наради з головами фракцій. Після перерви депутат облради, заступник голови ЛОДА Андрій Корнат повторно запропонував внести питання об’єднання громад до порядку денного, однак пропозиція знову «не пройшла» - забракло двох голосів.
Старт реформі місцевого самоврядування мало би дати рішення обласної ради про схвалення Перспективного плану об’єднання територіальних громад. Однак, пропозиції щодо об’єднання, напрацьовані обласною адміністрацією, вже двічі «не пройшли» у сесійній залі.
Перспективний план передбачає утворення 140 об’єднаних громад. Зараз на Львівщині 710 сільських рад. 


Нагадаємо, що у нашому Буському районі, депутати районної ради теж не дійшли спільної думки і жодного плану об'єднання не підтримали.

Інформаційні матеріали zik.ua

неділю, 28 червня 2015 р.



Сьогодні в Україні відзначають 19-річчя з дня ухвалення Конституції


Конституція України була прийнята 28 червня 1996 року після дебатів між прихильниками сильної виконавчої влади і народними депутатами, які відстоювали широкі повноваження парламенту. Над проектом Конституції депутати працювали в сесійній залі всю ніч.
Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.
Згідно з Конституцією, Україна – суверенна і незалежна, соціальна і правова держава (стаття 1). Україна – унітарна держава, її територія в рамках наявного кордону є цілісною і недоторканною (стаття 2). Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю (стаття 3). Державною мовою в Україні є українська (стаття 10).
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Водночас Конституція за свою історію пережила кілька трансформацій. У 2004-му при президенті Вікторі Ющенку провели конституційну реформу. Її суть у парламентсько-президентській формі правління. У 2010-му Конституційний суд цю реформу скасував і тодішній президент Віктор Янукович отримав широкі повноваження.
Раніше повідомлялося, що конституційна комісія затвердила проект змін до Основного закону в частині децентралізації з урахуванням пропозицій Венеціанської комісії та передала його президенту.
Також конституційна комісія має намір закріпити в перехідних положеннях зміненої Конституції дію закону про особливий режим у деяких районах Донецької та Луганської областей.
У свою чергу, Порошенко заявив про намір внести до парламенту законопроект про внесення змін до Конституції в частині децентралізації наступного тижня.

пʼятницю, 26 червня 2015 р.


Територія доброї волі

Вчора, 26 червня, 15 інвалідних візків вручили представники міжнародного благодійного фонду "Карітас УГКЦ Україна" надбужанським потребуючим


Благодійна акція відбулася у храмі св. Миколая міста Буська. Розпочали захід із спільного богослужіння настоятеля храму о. Михайла Смачила, представника "Карітас УГКЦ Броди" о.Ярослава Царика, настоятеля храму села Ріпнів о.Ігора Кухарука, настоятеля храму села Ракобовти о.Богдана Юрківа та настоятеля храму села Андріївка о.Євгена Мигаля.  

  

  Після богослужіння отець Ярослав Царик розповів, що ініціаторами благодійної акції є організація "Карітас УГКЦ Україна". Це вже друга допомога у кількості 300 візків для всіх центрів цієї організації. 
  о.Ярослав очолює бродівське парафіяльне відділення Карітасу, яке опікується трьома районами: Радехівським, Буським та Бродівським. У нашому районі зголосилися отримати візки 15 людей, але якщо буде потреба ще, то потрібно звертатися у районне управління соціального захисту населення, або до о.Михайла Смачила. Будуть сформовані нові списки потребуючих і фонд "Карітас" допоможе і цим людям. 
  Візки канадського виробництва, їх надали на прохання українського Карітасу представники християнського братства "Лицарі Колумба" ( найбільша в світі католицька братерська організація. Заснована преподобним отцем Майклом в 1882 році)  і канадського фонду інвалідних колясок ("CWF"). 



У Буську врятували потопельника

Сьогодні у пожежному водоймищі поблизу приміщення нашої редакції
відбулися навчання районних екстренних служб




У Надбужжі купальний сезон у розпалі. Відразу ж попереджаємо: офіційно дозволених місць для пляжного відпочинку та купання у нашому районі немає. Але це не є перепоною для надбужанців, вони в спекотний день задля жаданої прохолоди, готові ризикувати. 
  За легендою навчань, у місті Буську  у пожежному водоймищі ,під час купання, потопала людина. Перехожі вчасно це помітили та зателефонували на "101". До місця пригоди за декілька хвилин прибула чергова варта державної пожежно-рятувальної частини м.Буська, лікарі медицини катастроф, працівники райвідділу міліції. 

 

  
Районні рятувальники на рятувальному човні швидко дісталися потерпілого, підняли його з води та доправили на суходіл.

 
Тут рятувальники застосували до потерпілого реанімаційні заходи, привели до тями та передали його лікарям медицини катастроф. Лікарі зафіксували потерпілого на ношах та застосували кисневу маску. 

 Після проведення усіх заходів керівники тренування: завідувач сектору з питань цивільного захисту Буської РДА Генадій Булавенко та начальник Буської пожежно-рятувальної частини Роман Іваськів, підвели підсумки та нагадали усім присутнім правила поводження на воді.

четвер, 25 червня 2015 р.

До 125  роковин Петра Франка


 Син знаменитого Каменяра був славним військовим пілотом УГА
У Красному сотник Петро Франко 

 створив авіабазу летунів 

Літали, як аси - і на чесному слові, і на одному крилі!


З історії:
Петро Франко був третьою дитиною в сім’ї Великого Каменяра. Він народився 21(28) червня 1890 р. у с. Нагуєвичах на Дрогобичинні. Від малої дитини був надзвичайно цікавий до всього, дуже рухливий, войовничий… Ще навчаючись у Народній школі, Петро Франко виявив великі здібності до хімії, а свою кімнату перетворив на лабораторію. Продовжив навчання в Академічній гімназії та Львівській політехніці на улюбленому хімічному факультеті. Інститут закінчив з відзнакою.
Петро Франко – військовик
З початком Першої світової війни (серпень 1914 р.) у відповідь на «Зазив» Головної Української Ради та Української Бойової Управи (УБУ) Петро Франко добровільно зголосився до Легіону Українських Січових Стрільців. УБУ надала йому військове звання «четар» й при­значила до розвідчої служби. В рядах УСС він відзначився як хоробрий й мужній командир. Був учасником багатьох боїв і походів УСС, як командир піхотних та технічних відділів. Як герой, проявив себе у боях під Семиківцями.
Після Листопадового чину 1918 р. Легіон УСС став основою для створення національних збройних сил ЗУНР – Української Галицької Армії. 
Державний секретар військових справ ЗУНР полковник Д. Вітовський залучив Петра Франка, який ще у 1916 р. у Сараєво успішно пройшов летунський вишкіл, до формування авіації УГА. Його було іменовано «сотником» та призначено референтом летунства у Начальній Команді УГА (1918-1920).
 У цей час багато сил та організаторських здібностей віддав Петро Франко для створення полкової авіаційної бази УГА у Красному та для безперебійного постачання полку літаками, боєприпасами та пальним. Особисто брав участь у бойових польотах до окупованого поляками Львова, бомбив польські батареї на Високому Замку та залізничному вокзалі, а також їх радіоцентр у Кадетській школі. 4 січня 1919 р. літак, на якому він здійснював черговий розвідувальний політ, було збито, а льотчика полонено поляками й відправлено до табору Домб’є, з якого Франко здійснив втечу і через Чехословаччину дістався у розташування частин УГА. Наприкінці січня 1919 р. він повернувся у свій авіаполк і одержав призначення полкового командира.

Напередодні відступу УГА з Красного 21 травня авіаційна частина на чолі з Петром Франком поділялася на три сотні та мала близько 50 літаків (із них 20 бойових). Крім 16 пілотів-галичан, Петрові Франку вдалося завербувати для служби в українській армії також австрійських пілотів, а найкращим пілотом вважали естонця  Євського.

 На рахунку його полку було багато героїчних подвигів, у тому числі й 16 збитих польських літаків. За заслуги в організації летунства УГА та у їх керівництві Головний Отаман військ Директорії УНР С. Петлюра присвоїв Петрові Франку військове звання полковник УНР.

Сьогодні з нагоди відзначення 125-річчя з дня народження професора Петра Франка відбулися урочистості у Львові, в будинку по вул. Івана Франка, 152, де певний час разом із родиною проживав Петро Франко.

Про це повідомляє кореспондент IA ZIK.
Захід розпочався покладанням квітів покладання квітів до погруддя Івана Франка, після чого гості виступили з науковими повідомленнями.
Директор Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка Роман Горак зазначає: «Наш музей було відкрито у 1940 сином Івана Франка, Петром Франком. І саме у 1939-1941рр. Петро Франко жив тут із своєю родиною. Він залишився у нашій пам’яті не тільки як син Івана Франка, а й як знатна історична особа».



Схід і Захід - разом! 

Сьогодні додому на Донеччину вирушили школярі, які гостювали у Надбужжі

Дітей та їх наставників із селища Нескучне Донецької області сьогодні урочисто проводжали у актовій залі Буської гімназії ім. Євгена Петрушевича.  З подарунками та теплими словами до школярів завітали голова Буської районної ради Володимир Замроз, заступник голови райради Михайло Гаєвський, директор Буської гімназії Ольга Антонишин.

 Двадцять донеччан 10 днів проживали у Буській гімназії. Кожен день їх перебування у Надбужжі був насичений цікавими подіями. Діти побували на екскурсії у Львові, відвідали замки "Золотої підкови" та краєзнавчі музеї Буська. Цікавою була також подорож у Золочівський Навчальний центр Нацгвардії. 

  Директор школи селища Нескучне Олена Піскун відзначила, що діти за цих 10 днів побачили більше, ніж за все своє життя. У дарунок за такий щирий та теплий прийом, донеччани вручили організаторам власноруч намальований плакат, де зобразили свою подорож на Західну Україну та єдність Сходу і Заходу.



 Надбужанські пластуни під час перебування гостей у нашому краї радо потоваришували із ними.

 Вчителі та вихованці Буського будинку дитячої та юнацької творчості підготували пісенний дарунок для гостей.

 Напередодні вранці донеччани побували у церкві св. Параскеви у місті Буську. Особлива аура старовинного намоленого храму так вплинула на дітей, що 15-річна Вікторія вирішила охреститись. Обряд хрещення провів о.Михайло Смачило.
Донеччани були вражені теплотою і щирістю бущан, а отже, ми свою місію виконали. Тепер і вони, коли повернуться додому, виконають свою - місію обєднання Сходу і Заходу! Донесуть до своїх сімей, рідних та друзів правду про миролюбивість і гостинність жителів Галичини.




 Представники двох шкіл  Надбужжя взяли участь у  форумі шкіл імені Маркіяна Шашкевича


Учасниками  XIV-го  Міжнародного форуму були 10 навчальних закладів із Львівської та Тернопільської областей. Гості із Польщі цього року не приїхали.

 Зустріч навчальних закладів імені Маркіяна Шашкевича – це вже традиційне щорічне свято, яке відзначають у селі Підлисся, що на Золочівщині, адже Підлисся є рідним селом будителя Галичини. 
 Проте, цього року дощова погода завадила проведенню форуму на Підлиській горі, натомість захід відбувся у Золочівському Народному домі.
  Із Надбужжя участь у форумі традиційно взяли учні Новосілківської та Гумниської шкіл.
   У холі Народного дому організували виставку робіт народних митців. Працівники центру дитячої та юнацької творчості провели майстер клас із виготовлення браслетів та ангеликів для воїнів АТО. Волонтери навчали виготовляти маскувальні сітки для захисників України.
   Настоятелі місцевих храмів, учасники форуму та громада міста спільно молилися на панахиді.
   Після цього відбувся святковий концерт. Від організаторів заходу учасники форуму отримали подарунки – футболки у кольорах національного прапора.
   На завершення дійства учасники провели флешмоб, одягли жовті і сині футболки та виконали Державний гімн України.

середу, 24 червня 2015 р.

На Буській автостанції, навпроти приміщення прокуратури вже розпочали встановлювати "зелений острівець"


На сьогодні вже демонтували частину асфальтного покриття колишньої автостоянки та завезли бордюри. Процес іде досить жваво. Демонтажні роботи виконують працівники Буського комунального підприємства. Облаштування ж самого острівця виконуватиме вже знайоме для жителів райцентру дочірнє підприємство "Базис Плюс" приватного підприємства "Базис", працівники якого монтували огорожу Буського цвинтару, міського парку та виконали багато інших будівельних робіт у місті.

 Тут згідно проекту заплановано облаштувати пішохідну зону із зеленими насадженнями декоративних дерев та газонної трави.
Для паркування автівок міська влада відвела територію площі Звитяги та подвір'я Буського комунгоспу. 


вівторок, 23 червня 2015 р.



 Мандрівка з  подвійною  місією


19 червня делегація Надбужан відвідала мальовниче містечко, що розташоване серед заповідних прикарпатських лісів - Моршин

  Цікаву мандрівку організував голова районного братства ОУН-УПА, заступник голови Львівського крайового Братства  Мар'ян Длугош.      Делегація із Надбужжя у складі Народного вокального ансамблю села Задвір'я, учасника АТО із Андріївки та районних журналістів, відвідала санаторій воїнів ОУН УПА "Говерла" у місті Моршині та монастир Чину св. Василія Великого у селі Гошів, що на Івано-Франківщині. 
  Бущани привітали медичний колектив санаторію "Говерла" із професійним святом - Днем медичного працівника. 

  

 У подарунок привезли  запашний коровай та  творчий виступ у актовій залі санаторію .
   У виконанні Народного вокального ансмаблю "Січові стрільці"(керівник Роман Ладига) прозвучали пісні "Струни пам'яті" ,"Гей, гей, соколи". Розчулили слухачів пісні "Моя Україна", "Дівчинонька щось думала" у виконанні жіночого ансамблю "Берегиня" та "Не та ружа" у виконанні дуету Марії та Володимира Благих.
  Публіка нагородила гостей гучними аплодисментами.  

 

 Пізнавальною та духовно багатою була й екскурсія  у Гошівський монастир.
Храм вважається однією із найвеличніших релігійних та історико-архітектурних святинь Західної України. Його щорічно відвідує кілька мільйонів прочан із різних країн Європи. 

 Сакральною цінністю монастиря є Ікона Гошівської Божої Матері — копія Ченстоховської ікони, що належала до родини хорунжого Шугая. Під час пожежі, коли все його господарство згоріло дотла, залишилась недоторканою лише одна стіна — на ній висіла ікона. Згодом родина Шугаїв, рятуючись від татарських набігів, перебувала певний час у маєтку Гошовських, відтак і ця ікона змінила власників. В 1736 р. ікона заблисла великим сяйвом, а потім на обличчі Богородиці залишилась немовби роса, а з очей спливали сльози, що засвідчило багато людей і місцевий священик. Гошовський передав ікону в монастир, а митрополит Лев Шептицький, після проведення церковного розслідування, окремим декретом проголосив її чудотворною. Від того часу ікона Гошівської Богоматері прославилась багатьма чудами, які було детально розслідувані та зафіксовані в спеціальній книзі, та отримала назву «Цариця Карпат»

 Спільна світлина на площі біля храму.

  
   На завершення мандрівки бущани відвідали джерело Божої Матері у Моршині та Святе цілюще джерело села Раковець. 
  Подорож залишила у пам'яті теплі спогади,  багато позитивних емоцій та вражень . 

До уваги водіїв

У середу, 24 червня, відновлюють  рух автодорогою Київ-Чоп поблизу Олеська

 У середу, 24 червня, на трасі М-06 Київ–Чоп в обхід Олеська дорожня служба відкриває рух для автомобільного транспорту.

Ремонтники провели роботи з укріплення берегів, влаштували водоскиди, бар’єрне огородження, два шари асфальтобетону та верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону, інформує Служба автомобільних доріг Львівщини.

На трасі Київ–Чоп на цій ділянці роботи були розпочаті 14 квітня.

Роботи виконала компанія ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» в межах пілотного проекту з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп (від Бродів до Стрия ).

Літній християнський табір ”ВИТАНІЯ” в Олеську



  Коломийсько-Чернівецька єпархія УГКЦ  організувала 7-денний літній християнський табір  в селищі Олесько.

 Вік учасників – 13-15 років – (заїзд з 22 до 28 червня) та 16-26 років (з 2 до 9 липня). 

 Учасники будуть проживати в приміщенні давньої літньої резиденції, молитися в таборовій каплиці та старовинних храмах Олеська, використовувати зали та велику територію для дозвілля.

 Під час табору будуть організовані походи, екскурсії до Підгорецького та Золочівського замків, до Підлисся – батьківщини Маркіяна Шашкевича; конкурси, банси, катехези, ігри, майстер-класи, велика гра та інше.




Як відпочивають Надбужанські освітяни

«Життя наше – це подорож, а дружня бесіда – це візок, що полегшує мандрівникові дорогу». 

  Такими словами, які належать українському любомудрові Григорієві Сковороді, розпочав екскурсовод Роман Кухар мандрівку нашим рідним краєм для освітян Буського району. 
За доброю традицією, директорський корпус на чолі з керівником відділу освіти Буської РДА Богданом Глуховецьким 16 червня по завершенні навчального року знову вирушив у подорож. Цьогоріч у колоритний куточок України – на Гуцульщину: Яремче, Ворохта, Верховина, Криворівня, Буковель. 


  Краса українських Карпат – це не єдине, що зачарувало всіх. Культурно-мистецьке багатство краю; люди, закохані у все, що пов’язує їх із батьківською землею; мова, звичаї, традиції і пам’ять, яку вони свято несуть крізь віки. 
Незабутні враження залишились у кожного від розповідей у музеях: музичних інструментів Романа Кумлика; садиби, де жив С. Параджанов, коли знімав «Тіні забутих предків»; ґражди (оселі, де знімались сцени кінострічки світового значення); церкви, яка звікувала уже майже 300 років.
  Родзинкою подорожі стало знайомство з гуртом троїстих музик із Верховини. Скрипка, цимбали, сопілка, бубон; запальна коломийка, аркан. А ще можливість не лише побачити, а й самим навчитися танцювати колоритні народні танці: голубку, решето, коновку.
Ну і які ж Карпати без Буковелі! Побачене без перебільшення переконувало: Карпати – це найкраще місце для відпочинку. І не лише в Україні!

Ольга Антонишин, директор
НВК «Буська ЗОШ І ст.. – гімназія ім.. Є.
Петрушевича при ЛНУ ім.. І. Франка»

понеділок, 22 червня 2015 р.

Добра репутація: «Онур» ще 8 років тому була позитивом у Буському районі

На об"їздній Буська та у Кізлові  буде вуличне освітлення вздовж траси
та
Турецька компанія «Онур» отримає в Ожидові земельну ділянку



Львівська обласна державна адмістрація надала ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» дозвіл на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Ожидівської сільської ради. Орієнтовна площа ділянки – 11 соток. Відповідне розпорядження  17 червня 2015 року підписав голова ЛОДА Олег Синютка.
Згідно з текстом розпорядження, ділянка надається товариству для обслуговування приміщення «Чанахи», що розташоване за межами населеного пункту на території Ожидівської сільської ради .
«Онур Конструкціон Інтернешнл» є генпідрядником ремонту більшості доріг у Львові. Саме ця фірма будує трамвайну колію на Сихів.

Тим часом: у Буську на об"їздній та у Кізлові вздовж траси, що пересікає село, з"явились щогли під вуличне освітлення. 

 Це крайня необхідність і  для міста, і для цього села, які дорогою ціною не одного людського життя уже заплатили за небезпечне сусідство із автомагістраллю.



неділю, 21 червня 2015 р.

 Потрібна допомога волонтеру Андрію Романчаку





17 травня 2015 року Андрій Романчак віз гуманітарну допомогу на схід України. У місті Попасна на 36-му пості машина підірвалася на фугасі. Андрій єдиний залишився живим, але отримав значні опіки - 70 % (50% з яких глибокі рани).

  На даний час він знаходиться в «Першій міській Київській клінічній лікарні термічних уражень і пластичної хірургії №2». Завдяки допомозі небайдужих людей і волонтерів, які долучилися до збору коштів йому було зроблено 10 операцій, а по переду ще 20. Для його подальшого лікування та реабілітації потрібні великі кошти, яких у рідних Андрія немає.

 Прохання до всіх не байдужих людей, допомогти волонтеру. Навіть маленький внесок може допомогти йому у швидкому одужанні. Для тих, хто може долучитись – картка Приват банку: 5168 7423 4160 9968, Романчак Дмитро Олександрович (рідний брат Андрія).



На форумі зустрінуться школи, що носять ім’я Маркіяна Шашкевича


  24 червня  на Білій Горі відбудеться XIV Міжнародний форум шкіл імені Маркіяна Шашкевича.  

 

   Зустріч шкіл імені Маркіяна Шашкевича – це вже традиційне щорічне свято, яке відзначають у селі Підлисся, що на Золочівщині, адже саме Підлисся є рідним селом Будителя Галичини.

   Цього року на Білу Гору з’їдуться представники 10 навчальних закладів із Львівської та Тернопільської областей. А також на зустріч завітають гості із Польщі.
  Участь у форумі візьмуть 2 школи нашого району: Новосілківська і Гумниська.


Дорогу Красне -Золочів ремонтують, але не у нашому районі



У Почапах та Хильчицях ремонтні роботи дороги Золочів - Красне проводить підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр»



  В селі Почапи покладено основний шар асфальтобетонної суміші, а у селі Хильчиці робота проводиться у дві смуги, на сьогоднішній день по одній вже здійснюється проїзд автотранспорту.
 Фінансування робіт проводиться за кошти обласного бюджету. Орієнтовна протяжність 1,205 км.
  У Буському районі ремонтні роботи заплановано проводити з 1 липня.
  Про початок ремонту відрізку дороги у Надбужжі ми одразу проінформуємо слухачів та читачів Буського радіо.
Інформаційні матеріали
взято із сайту Золочів.нет

пʼятницю, 19 червня 2015 р.


Повідомлення  про планові вимкнення
в електромережах району у зв'язку з проведенням ремонтних робіт


с.Куткір
частково
01.07.2015
10.00.-16.00
с.Ожидів
частково
01.07.2015
09.00-16.30
м.Буськ
вул.Воляни
01.07.2015
09.00-16.00
с.Яблунівка
частково
02.07.2015
09.00-16.00
с.Соколівка
частково
02.07.2015
10.00-13.00
с.Переволочно
02.07.2015
13.00-17.00
с.Утішків
Переставки
02.07.2015
10.00-16.00
с.Побужани, Волиця, Ленарівка, Соколя
03.07.2015
09.00-16.00
с.Чаниж
частково
03.07.2015
09.00-16.00
м.Буськ
вул.Польна, Довженка, Гоголя, Валова
03.07.2015
09.00-16.00
с.Ст.Милятин, Грабово
06.07.2015
10.00-16.00
м.Буськ
вул.Довбуша
06.07.2015
09.00-16.30
с.Кизлів
АЗС ОККО
08.07.2015
10.00-16.00
с.Тур'є
частково
08.07.2015
10.00.-13.00
с.Тур'є, Гутисько-Тур., Лісові, Соколівка част.
08.07.2015
13.00-16.00
м.Буськ
центр, вул.Сонячна, Шкільна, пл.Ринок
08.07.2015
10.00-16.00
с.Безброди
частково
10.07.2015
10.00-16.00
с.Топорів част, Гута
10.07.2015
10.00-16.00
м.Буськ
вул.Воляни
10.07.2015
10.00-16.00