пʼятницю, 24 травня 2013 р.

Новини Бущини

ДЗВІНОК НЕНАЧЕ ДЗВІН: СМІЯВСЯ І РИДАВ...

     24 травня 2013 року  запам'ятається на все життя 5034  учням загальноосвітніх шкіл Бущини. Для 374  випускників  11-х класів востаннє пролунав шкільний дзвінок, який впродовж усіх років навчання кликав їх за  парти. 558 учнів стали випускниками 9-х класів. Традиційно цей день називається святом Останнього дзвоника і завжди відбувається зворушливо, зі сльозами на очах, бо найстарші прощаються з дитинством, відлітаючи у самостійний вирій дорослого життя.
   Незважаючи на травневу  зливу (а в народі кажуть, що дощ у дорогу – на щастя), . дзвінко і гамірно, урочисто і тривожно було у школах: на свято до дітей завітали представники Буської РДА (голова Володимир Сай), районної ради (голова Володимир Замроз) і місцевої влади, працівники відділу освіти, молоді та спорту  Буської РДА (керівник Богдан Глуховецький), гості.
    Привітання, квіти, подяка вчителям за нелегку працю, теплі напутні слова, музика, нагороди – грамоти, дипломи за участь в олімпіадах з базових дисциплін, всеукраїнських, районних і обласних конкурсах, фестивалях, акціях… Попереду – державна підсумкова атестація у випускних класах, довгоочікувані літні канікули, відпочинок у пришкільних таборах, оздоровлення, щоб набратися сил до нових стартів.       

Травень, дощик, свято, квіти...
Ми ще в Буську, ми ще разом...
Нам би ще півроку жити
Випускним останнім класом.
           Та ми ідемо в майбуття.
           І з кожним Ангел-Хоронитель...
           Вам залишаємо чуття
           Родини кращої у світі!!!            

             

Миттєвості свята Останнього дзвоника в оновленій актовій залі школи №1 м. Буська.

         
На урочистій лінійці випускники  Буської гімназії ім.Є.Петрушевича при Львівському Національному університеті ім.І.ФранкаНаше маленьке оптимістичне товариство...

                                         А як на святі без іскрометного гумору і маленької вистави?!!

                                       


Талановиті гімназисти виконують прощальну мелодію...




Миттєвості урочистого, веселого і сумного свята Прощання із гімназією.

Немає коментарів :

Дописати коментар