пʼятницю, 2 серпня 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

ЗГУРТОВАНА ГРОМАДА МАЄ ШАНС НА ВІДЧУТНУ     ДОПОМОГУ

                                 від Українського фонду соціальних інвестицій,

взявши участь у конкурсі проектів "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури". Конкурс проходить у 3 областях України, у тому числі у Львівській, у 4 районах Львівщини, у тому числі у нашому.
     Саме тут розгортаються наймастабніші проекти поліпшення життя сіл і містечок за участі грошей німецього уряду та участі  конкретної нашої громади. Переможцям конкурсу Фонд проплачує 80% вартості оголошеного проекту.
     Такі умови зацікавили  багатьох наших земляків: до конкурсу зголосилося 12 громад  району.

     Для учасників конкурсу є шанси провести ремонти, придбати обладнання у школах, дитсадках, амбулаторіях, ФАП, народних домах, бібліотеках, на водогонах.  Перевага віддається тим, хто береться за енергозберігаючі проекти.
     Наші громади пріоритетно виділили школи (Буська №1,Яблунівська, Н.Милятинська, Тур'янська, Задвір'янська), садочки ("Калинонька", "Малюк" Красне, "Курочка ряба" Сторонибаби, "Берізка" Буськ), в Андріївці - сільраду, у Топорові - народний дім, в Олеську - водогін.
                                             Організаторів Фонду цікавить активність громади, наявність лідера, команди. А сільські сходи тому яскраве свідчення.                                                 На фото: Н.Милятин готовий перемагати у конкурсі.

Немає коментарів :

Дописати коментар