середу, 26 лютого 2014 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

РЕВОЛЮЦІЯ НА МІСЦЯХ: ПОТРІБНА ЛЮСТРАЦІЯ, 

                                А НЕ РУЙНАЦІЯ

     Ще минулого тижня ми були свідками гострої суперечки у районній раді поміж окремими протестувальниками про те, "брати чи не брати" райдержадміністрацію, бо, мовляв, в сусідніх  Бродівському і Золочівському районах "брали"...

                                                                                                         Львів у вогні.
Гарячі голови молодих активістів охолодили їхні ж побратими.
      І аргументи для цього знайшлися: у Буському районі депутати райради першими в області висловили недовіру голові РДА В.Саю.  
У нашому районі голова РДА і його заступник Є.Кичурчак  першими в області подали  заяву про вихід з партії регіонів.
Третє.  Майно РДА - є народним добром. Для чого його нищити?(окрім портретів "гаранта")
Четверте. Даремне шукати ворогів серед рядових працівників адміністрації - їхня зарплата така ж убога, як і в усій бюджетній сфері...

     Учора голова райради В.Замроз і його заступник Б.Гринишин провели зустріч з непевними у своєму положенні працівниками держслужби, обговорювалося питання політичної ситуації в державі та необхідності проведення люстрації в районі. 

                В.Замроз  на цю тему у ранковому ефірі Буського радіо.

  Богдан Гринишин на зборах зазначив, що люстрація не застосовуватиметься до працівників РДА, які не причетні до протиправних рішень, до корупції та порушень законодавства.
Керівники ради закликали службовців і надалі сумлінно виконувати обов'язки для забезпечення  функціонування  Буського району. 

 Перед присутніми виступили  також заступник голови РДА Є. Кичурчак, керівник апарату    Ю. Кондзірський. У виступах йшлося про необхідність люстрації, засуджено дії першого заступника голови РДА, яка здійснювала тиск на окремих працівників, змушуючи їх вступати до  партії регіонів.
  За результатами зібрання було вирішено опечатати кабінет першого заступника голови РДА Марії Яцик, яка зараз перебуває на лікарняному.

Немає коментарів :

Дописати коментар