неділю, 27 квітня 2014 р.

Новини Бущини

                         ВИБОРИ ГРЯДУТЬ! 

Першим політиком із вищого ешалону влади до району прибув народний депутат, журналіст Андрій Шевченко

        Протягом п'ятниці, суботи, неділі Андрій Шевченко  спілкувався із  бущанами, ожидівцями, олещанами.
     Молодий політик - яскравий представник "Батьківщини", але розмова з бужанами не виглядала традиційною агітаційною "накруткою" своїх і чужих - у залі Буської музичної школи зібралися переважно, але не тільки, прихильники Юлі Тимошенко.




   
    Більшість виступаючих хотіла звірити своє світобачення із точкою зору столичного гостя.      Просили передати місцеві настрої вгору, щоби влада спробувала почути народ хоча б у час виборів.


    Під час зустрічі  та  після головної розмови йшлося в основному про політичну ситуацію в країні, про причини ескалації насилля на сході держави, про можливу війну з РФ, про повернення Криму...

     Головною темою все-таки були вибори. Йшлося про єдиного кандидата від демократичних сил, про рейтинги кандидатів, про вибори президента в один тур, тощо. 

     Великою мірою піднімались і місцеві проблеми, починаючи із сланцевого газу, кризи постачання газу у балонах для багатьох сіл Бущини, закінчуючи претензіями до нової влади країни і області щодо кадрових змін силового блоку в районі.

Matviiv Luda :    ...і проїхав під знак рух заборонено(кірпіч) із нашим мером -молодці
Matviiv Luda Я думаю варто виховувати їх і при наступних виборах добре зважувати усі за і проти,щоб по тім не називати такими словами.
27 квітня о 19:35 · Подобається

Oleg Anastasun Ну що ж,думаю ви маєте рацію.На основі всіх подій емоції негативні.Попробуємо зважувати.
27 квітня о 19:38 · Подобається

Ivanna Stelmah Добре що прибув. Хай поділяться враженнями люди. А ДАІ все таки потрібна.Правдива.По англійськи сформована.Де честь мундира вище всього.
28 квітня о 9:18 · Подобається

Bogdan Lytvyn Підняли би проблему звірки реєстру виборців з реєстрами інших категорій населення. Певний, що можна знайти пенсіонерів і студентів, які отримують державні виплати, а не внесені до списку вибюрців. Звірку можна провести автоматично в усій Україні

Немає коментарів :

Дописати коментар