вівторок, 24 червня 2014 р.

   КАНІКУЛИ  БУВАЮТЬ  ЦІКАВИМИ І ДУЖЕ ЦІКАВИМИ! –

Переконані вихованці дитячого  будинку «Добре серце» Нового  Милятина


 
   
Шкільне навчання закінчилось і дітвора дитбудинку поринула у вир спланованого відпочинку, оздоровлення  і розваг. І хоч у працівників закладу побільшало клопотів, адже запланували весело і змістовно провести літні канікули для своїх діток, старт літа видався насиченим.
Одразу після останнього дзвоника  почалася підготовка до Дня захисту дітей. На свято прибули  чисельні гості, в тому числі керівники району. Судячи з відгуків, свято вдалося, діти успішно показали свій творчий доробок.
З волонтерами громадської організації «Молодь за зміни» наймолодші вихованці малювали малюнки для вояків на сході України, які зараз там відстоюють єдність нашої країни.
 Випускники готують документи для продовження навчання у Олеському професійному ліцеї. Таня Зеліско відвідала свого рідного брата Павлика, що зараз проживає у будинку малюка у Львові. 
4 червня 12 вихованців відпочивали і купались у аквапарку «Пляж», а згодом  волонтери із Львова  організували  для дітей справжній пікнік з іграми і шашликом на багатті.

 Діти побували на звітному концерті ансамблю народного танцю «Веселі черевички» у театрі імені Заньковецької. А Роман  Чунис  та  Михайло Чучман  грали футбол у Києві на футбольному  турнірі «Кубок Юнісеф» у складі дитячої футбольної команди  «Мрія», яка складалась із вихованців дитячих будинків із Львівщини.

                                                                 Поміж екскурсіями і поїздками діти доглядають за присадибною ділянкою, на якій цього року росте полуниця та інша городина.





  У спеку усіх тягне до води. У Новому Милятині давно є  відпочинкова місцина, яку в селі називають «вишкка».  Усіх вражає сильний  прохолодний фонтан з сірководневою водою, який «працює» тут лікувальним масажистом та звеселяє феєрверком бризків.

І найголовніше: цього понеділка , 23 червня дітки вирушили  на оздоровлення в  Коблево,  на побережжя Чорного моря.
Адміністрація дитячого будинку висловлює подяку всім,  хто долучається до проведення заходів та допомагає дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Немає коментарів :

Дописати коментар