пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Сміттєсортувальний завод замість сміттєспалювального

пропонують цього разу бужанам від фонду ЕДІФ -  програму ЕкоВерде


З промоцією екологічно-чистого проекту виступив Василь Мельник, повноважений  представник Європейського фонду розвитку та інвестицій країнам Східної Європи ЕДІФ
Програма «ЕКОВЕРДЕ» є комплексним вирішенням «під ключ» по управлінню і переробці твердих побутових відходів.
Згідно із цим проектом будуть надаватись послуги для більш ніж 2 млн. жителів Львівської області шляхом реалізації 10 заводів із сортування і переробки ТПВ на території області з об’ємом інвестицій більше 320 млн. евро.
Програма «Ековерде» забезпечить такі переваги: ніякого використання державних коштів, тільки іноземні інвестиції; 100% фінансування проектів, включаючи гарантії для отримання фінансування для нових зареєстрованих компаній, резидентів Львівської області; зобов’язання не підвищувати тарифи, забезпечуючи при цьому послуги високої якості; надання соціальних і екологічних рішень; мінімізація полігонів і їх закриття; створення більш як 3100 нових робочих місць в області.
В рамках цієї програми планується залучити 5 районів Львівської області, а саме: Золочівський, Бродівський, Буський, Радехівський, Перемишлянський та Зборівський район Тернопільської області.



Деталі із сесії ще й інтерв'ю із В.Мельником у недільній програмі "Наше Надбужжя"

Немає коментарів :

Дописати коментар