пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

 

 Сьогодні в Україні останній день агітації перед неділею, 26 жовтня, позачерговими виборами у Верховну Раду

    Всі 29 партій, які беруть участь у виборчій кампанії, і кандидати-самовисуванці в одномандатних виборчих округах можуть продовжувати боротьбу за голоси виборців до кіця нинішньої доби.

     Відповідно до статті 70 закону України "Про вибори народних депутатів України" нині опівночі,  починається так званий "день тиші" і вся реклама -  банери, щити, наклейки, розтяжки, білборди, листівки та інші агітаційні матеріали повинні бути прибрані.
    Припиниться також і публікація опитувань громадської думки, яка може вплинути на вибір виборців.

     Вже в суботу будь-яка агітаційна діяльність буде вважатися незаконною та спричинить за собою наслідки для кандидата чи виборчого об'єднання, в чиїх інтересах вона проводиться.

На прохання наших читачів і слухачів.

Подаємо імена кандидатів-мажоритарників, які знялися з виборчих перегонів по нашому 119 виборчому окрузі:


- Михайло Караїм, висунутий партією "Опозиційний блок", народився 4 травня 1989 року в Бродах Львівської області, освіта вища, безробітний, безпартійний, проживає у Львові.

- Мирослав Курилко, самовисуванець, народився 11 листопада 1963 року в с. Цикові Буського району Львівської області, освіта вища, командир групи спецбатальйону "Шахтарськ" при Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області, проживає в с. Хватові Буського району Львівської області.

- Надія Шестак, самовисуванка, народилася 17 серпня 1969 року в с. Пукові Рогатинського району Івано-Франківської області, освіта вища, заступник голови Радехівської районної державної адміністрації, проживає в с. Павлові Радехівського району Львівської області.



Результати останнього соціологічного опитування:


У 119 виборчому окрузі найбільшу підтримку виборців має Ірина Сех – 22%

Про це свідчать результати опитування Українського фонду «Громадська думка».
Менше підтримки отримали самовисуванець – С. Рак (8%), А. Андрущенко від Радикальної партії (7%) і М. Курилко (6%).
Водночас третина населення округу ще досі не визначились щодо свого вибору.
У цьому окрузі також найбільшу підтримку виборців має ВО «Свобода» – 21% мешканців.
Опитування проводилось  3-17 жовтня 2014 року.
Генеральною сукупністю дослідження було населення округу (Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького району) віком від 18 років і старші.
Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Метод дослідження – особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником.
Вибірка – багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були – вік та стать.
Помилка репрезентативності дослідження  становить +/- 2,5%.

Vgolos.com.ua

Немає коментарів :

Дописати коментар