середу, 31 грудня 2014 р.


До Буської районної асоціації інвалідів завітав

                       Святий Миколай

На давно очікуване для найменших свято прийшло  чимало дітвори.          Голова  асоціації Софія Климус  вітала і святого Чудотворця, і всіх присутніх. Мар’яна  Климус розповіла дітям  про життя і діяльність Чудотворця.
     Ансамбль «Бусленята» під керівництвом  Андрія Коника виконав пісні «Прийди Святий Миколаю», «Любий Миколаю» і «Іде Святий Миколай».
Тоді завітав Святий Миколай з великим мішком, у якому були заслужені подарунки для всіх  діток.  
    Але дарунок – то винагорода за чемність і  працьовитість. Кожний маленький учасник свята мав заспівати пісеньку, або прочитати віршика  і розказати Святому Миколаю, які добрі справи він зробив за рік.
     Ніхто  не отримав у подарунок «різки» - усі дітки були добрі і заслужили солодощі.
     Коли мішок спорожнів, то всі разом подякували Святому Миколаю за подаруночки, пообіцяли бути ще чемнішими і попросили Чудотворця завітати на другий рік знову.

Колектив Буської районної асоціації інвалідів щиро дякує благодійникам Богдану Козаку,  Юрію Лучечко Михайловичу, Андрію  Гутовському за допомогу у проведенні свята для наших дітей.
Буська районна асоціація інвалідів щиро вітає з Новим Роком та Різдвом Христовим усіх жителів району і бужан у всьому світі, колективи Буської РДА, Буської районної та міської ради,  меценатів асоціації А.Гладишевського,  Р.Пришляка ,  М.Коротич , Н.Сервило , А.Сервило та бажають їм у новому році міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою.

Немає коментарів :

Дописати коментар