неділю, 28 грудня 2014 р.


 Цього тижня виплатили бюджетникам заробітні плати  за грудень

  - За рахунок двохмільйонної дотації. - Керівник Фінансового управління РДА Михайло Постолюк бере участь у підсумковій програмі "Наше Надбужжя".

- Зуміли довести, що район не забезпечений фондом оплати праці. Податкова база в останні роки відчутно зменшилась. А рік був тяжкий. Відбувся секвестр бюджету країни. І в районі скоротили всі бюджетні витрати до краю.

    Проте, на сьогодні стараємось провести розрахунки за енергоносії, створити маленький резерв пального для "школяриків" і медичного транспорту, зробити запас для медцини на випадок спалаху вірусної епідемії.

     Податків до зведеного бюджету на 26 грудня не доплатили півмільйона гривень. Близько 900 тисяч не надійшло до районного бюджету. Є проблемою проходження двох мільйонів 300 тисяч  через казну. Очікуємо реальних реформ, які, можливо, полегшать нам життя.  Перш за все, податкової реформи. Легалізації робочих місць.

- Скільки відсотків економіки району працює нині в тіні?

- Не можу точно сказати, і ніхто не скаже.  Але 9 видів податків із 22-х, у два рази зменшення єдиного соціального внеску мусить змінити ситуацію.

- Прораховуєте уже варіанти виживання району, сільрад за нових умов?

- Децентралізація означає, що територія живе за те, що заробляє. Земля, робочі місця, бізнес, ресурси - все треба мати і розвивати.

- Скільки наших сільських рад, за вашими розрахунками, встоять у територіальній реформі знизу?

- По розрахунках і прогнозах із 24-х залишаться рівно 12...



                    Не можеш себе утримати...?

Приєднаєшся  до сусідів! (Якщо вони дадуть згоду!)

Немає коментарів :

Дописати коментар