вівторок, 9 грудня 2014 р.


  Майстер-клас із квілінгу

              вдався!

Тепер дорослі і школярі цими грудневими днями (учора, сьогодні і завтра також) старанно виготовляють чудові новорічні листівки, щоби, продавши їх, підтримати "миколайчиками" наших  захисників на сході. 

     Сьогодні  долучилися до  мистецької акції по створенню Різдвяно – патріотичної листівки методом квілінгу дівчата із Буської сш №1 разом із своєю наставницею Ольгою Протиняк.
    Понад 20 рукодільниць, учениць 6-Б та 8-Б класів,  творчо працювали в затишній залі Буської бібліотеки для дорослих.

Ось скільки "добра" для квілінгу закупили працівники культури! А щоб кожний даруночок став неповторним, автори шедеврів додають свої оригінальні штрихи і вкраплення, навіть намистинки і стрази!

Маленькими і дорослими пальчиками  треба завити смужку паперу, "почаклувати" над нею, надати потрібної форми і надійно "посадити" у належному місці композиції.





                 Уже готові маленькі настроєві святкові мистецькі витвори.
Пригляньтеся, може яка листівка уже Вам сподобалася і у четвер у малій залі райради Ви придбаєте її за кілька десятків гривень? І Святому Миколаю буде веселіше наповнювати мішок, і у Вас залишиться незабутній доказ нашого буремного часу і Вашої небайдужості!

Ручна робота - така особлива, повна доброї  енергетики, радості і патріотизму.

Модератор акції – відділ культури та туризму, реалізатори  митці Бущини: Лілія Андреєва, Леся Цюпка, Любов Огороднік.
Тематика листівок – різноманітна: сніжинки, ялинки, сніговики, ліхтарики, дзвони… Обов’язковою є присутність національної барви  синьо -   жовтих елементів.

Нагадаємо, що листівки будуть реалізовувати 11 грудня, на початку сесії Буської районної ради.

Усі кошти – воякам-землякам, які захищають схід України.

Немає коментарів :

Дописати коментар