пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Допомога захисникам має бути конкретною,

              а головне - вчасною!

Фронтова історія від нашого друга Ярослава Слівінського:

Sergey Romanyuk:

Друзі, хочу розповісти Вам історію. Саме українською, бо мова пійде про справжнього патріота. Є в 1-й танковій бригаді – дядя Вова. Десь біля п’ятдесяти, невеликий на зріст, з великими напрацьованими руками. Без нього ні бліндаж той многострадальний, ні багато чого іншого не було б зроблено як у взводі так і в штабі. Гарний дядько, хоч і журить трошки що не українською спілкуюсь.

Якось останньої поїздки спитав я нього - звідки він. З під Черкас. А в Гончаровську що робить? Та, каже, попросили набої завезти, на власному Камазі, а потім тишком нишком і повістку підігнали. От він і його залізний кінь, залишилися служити. Міг би і відправити Камаз до дому, бо то його власність, і держава не може її залучати як техніку підприємств. Але ж ні. Каже, що тепер було чого призиватись, бо набої в Донецькій аеропорт возив нашим танковим Кіборгам.

Є біда одна у нашого дяді Вови. Від тієї солярки що в нашої армії в його Камазі накрився дуже дорогий агрегат – паливний насос високого тиску. Новий такий коштує близько 15000 грн., відреставрований – близько 5000 грн.

Якщо ми зберемо кошти на цей агрегат – ми поставимо ще одну машину логістів на колеса, та допоможемо класній людині і надалі слугувати Україні, яку він дуже любить.

Долучайтесь та репостіть. Разом подужаємо!
Кошти збираємо на карту Гудвіна.
Карта Приват Банка
4149 4978 0498 9756 Сердюк Александр.

Sergey Romanyuk Други!!! Хорошая новость!!! Завезли Дяде Вове топливный насос высокого давления. Счастью не было придела! Чуть руку мне не оторвал своим рукопожатием. )))
Спасибо. Всем кто помог собрать нужную сумму.

Немає коментарів :

Дописати коментар