вівторок, 21 квітня 2015 р.

Рясний урожай знань

Успішно завершився Ш етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, що приніс переконливу перемогу  учням загальноосвітніх шкіл Буського району



   
  Переможцем з правознавства став  учень 11 класу Сторонибабської школи Григорій Квасниця  (вчитель Геряк О.В.), а з французької мови - дев»ятикласниця Побужанської  школи Ірина Савчук (вчитель Михайлович О.К.) – П місце ; Ш-і місця посіли: з географії - учениця 8 класу Куткірської школи Софія Березюк (вчитель Лещишин Н.О.), восьмикласник Дмитро Мавдрик з Буської гімназії імені Є.Петрушевича при ЛНУ ім..І.Франка (вчитель Гораєцька І.П.), учень 9 класу Топорівської школи Андрій Крушельницький  (вчитель Біжко Н.В.).
До речі, Андрій Крушельницький у складному змаганні завоював ще два третіх місця – з біології й хімії (вчителі Ковальчук Г.С.  та Пона Г.М.). Юнак, починаючи з молодших класів, завжди бере  активну участь в олімпіадах, творчих конкурсах, виходячи переможцем, виявляючи досконалість, уміння мислити самостійно, нестандартно.
З екології учень 11 класу Задвір»янської школи Юрій Залуцький (вчитель Баран О.В.) так само підтвердив добрі знання, набуті в школі (Ш місце).                                              
Треті місця - за ученицею 10 класу Андріївської школи Іриною Клочник – з економіки та одинадцятикласницею Буської гімназії ім..Є.Петрушевича при ЛНУ ім..І.Франка Олесею Дякун – з інформаційних технологій (вчитель Рапава Н.Г.).
З 10 призових місць – 2 других, 8 третіх, завойовані учнями  Бущини, а це означає, що  перемогла чітко напрацьована система наполегливої педагогічної роботи з обдарованою учнівською молоддю, яка своїм потягом до глибоких знань засвідчує любов не тільки до предмета, але й до Батьківщини, примножуючи здобутки національної школи.

                                        Максим Г. С. завідувач РІМЦ відділу освіти



Немає коментарів :

Дописати коментар