неділя, 12 квітня 2015 р.

Христос Воскрес!

 З року в рік цим пасхальним вітанням Церква Христова свідчить про подію вселенського значення, яка сталася майже дві тисячі років тому. Тоді, рано-вранці, жони-мироносиці прийшли до місця поховання свого Учителя і побачили, що гріб порожній. Божественна сила Христа подолала закон смерті. Він воскрес, засвідчуючи всьому людству, що смерть – це не кінець життя, що смерть перемагається силою Божою.
Ми віруємо у воскресіння Христове і радіємо воскреслому Господу. Робимо ми це не тільки тому, що про це нам говорить Святе Євангеліє, але й тому, що радість мироносиць і апостолів через тисячоліття дійшла до нас, – та сама радість, яку вони переживали і про яку свідчили людям.
Нехай Благодать Божа, що засяяла з Живоносного Гробу Спасителя, просвітлює Ваші серця любов’ю до Воскреслого Христа, допомагає Вам укріпити Вашу віру та подолати життєві негаразди.
Нехай зміцнить воскреслий Христос усіх нас в надії на перемогу добра над злом, життя над смертю, правди над неправдою і подасть нам Свою всесильну поміч у добрих справах.

Немає коментарів :

Дописати коментар