середу, 29 липня 2015 р.


День відкритих дверей на підприємстві

18 надбужанців, які зареєстровані в Буському районному центрі зайнятості відвідали Ожидівське підприємство "Хеммель-Україна"

 Сьогодні працівники Буського районного центру зайнятості організували проф-екскурсію для бужан, які перебувають у пошуках роботи. Варто нагадати, що такі заходи у Надбужжі районний центр зайнятості вже проводив, сьогоднішній екскурсії передували відвідини СП ТОВ"Олнова" та ТОВ"Употек Україна".
 Серед відвідувачів виробничих потужностей підприємства було й восьмеро учасників АТО, яких демобілізували у лютому-березні цього року.
  Як розповів Буському радіо директор Буського районного центру зайнятості Степан Миляновський, воїнам АТО приділяють особливу увагу під час пошуку роботи й дослухаються до побажань кожного з них.


   Відвідувачі мали змогу ознайомитися з умовами праці на виробництві, побачити робочі місця працівників та безпосередньо поспілкуватися із ними.

 Екскурсію по виробничому цеху провів завідувач виробництвом "Хеммель-Україна" Ярослав Кавф. Він розповів, що на сьогодні підприємству потрібні електрозварювальники, токарі та фрезерувальники. Підприємство готове прийняти на роботу 15-20 людей, усі кандидати проходять 3-ох місячне навчання, під наглядом кваліфікованого майстра.
 Менеджер із збуту "Хеммель-Україна" Андрій Солотва розповів про діяльність підприємства.  

Детальніше про цей цікавий захід у підсумковій недільній програмі Буського радіо.

Немає коментарів :

Дописати коментар