пʼятницю, 25 січня 2013 р.

Новини Бущини

ПРОБЛЕМ У ЛЮДЕЙ БАГАТО. ІЗ НАДІЄЮ НА ЇХ ВИРІШЕННЯ – ДО НАШОГО ДЕПУТАТА.


   Сьогодні жителі району прийшли на прийом до депутата Верховної Ради Ірини Сех. Загалом, на зустріч попередньо записалося більше п'ятдесяти осіб, а прийшло близько ста. Окрім того, Ірина Ігорівна мала розмову із багатьма головами місцевих рад Бущини. Із якими проблемами йшли до депутата виборці? Про це почуєте у підсумковій програмі "Наше Надбужжя".


Антон Дацко - наймолодший Почесний громадянин Буського району. 


Заслужений майстер спорту з фехтування на візках, срібний призер Параолімпіади у Лондоні, чемпіон Європи 2011, дворазовий чемпіон світу  у перерві між тренуваннями і змаганнями виконує важливу громадську, просвітянську місію – зустрічається із школярами та освітянами, розповідає про шлях до мети, відповідає на численні запитання аудиторії.

Цього разу щира зацікавлена розмова відбулася у Гумниській школі. До неї долучилися місцеві жителі, депутати районної ради Людмила Ціхоцька та Ігор Іваськів.  




Чемпіонські автографи хотіли отримати усі!      Фото на згадку про цікаву зустріч.

НОВІ КЕРІВНИКИ У РАЙОНІ


Центр поштового зв’язку, який об’єднує поштову службу чотирьох районів: Буського, Бродівського, Золочівського і Перемишлянського, 22 відділення, 456 працівників у січні очолив наш земляк Роман Чіпак.( Бродівчанка О.Вах пішла на заслужений відпочинок). Про нове дихання поштового зв’язку на біжучий рік почуєте у розмові із Романом Чіпаком у недільній програмі нашого радіо.


   

ОСОБЛИВИЙ ПОДАРУНОК


У п’ятницю Теодозій Гарасим, учасник бойових дій, інвалід війни ІІ-ї групи, житель селища Красне став щасливим власником довгожданної винагороди – йому вручили автомобіль. Почесну місію  виконали голова Буської РДА Володимир Сай, начальник управління соціального захисту Василь Стецик, селищний голова Олег Лотоцький. У великій родині Гарасимів – піднесений настрій і в ювіляра, і у його дітей, п’ятьох онуків і чотирьох правнуків. Многая літ заслуженій людині! 


...це вже не "Таврія"...

Немає коментарів :

Дописати коментар