понеділок, 18 березня 2013 р.

Новини Бущини

Близько півсотні населених пунктів нашої області на сьогодні ще у сніговому полоні...


Сьогодні, 18 березня, у нашій області відновлено доїзд до 711 населених пунктів, автомобільне сполучення з якими було обмежене внаслідок сильного снігопаду 14–16 березня.
   Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на інформацію директора департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олексія Титаренко.
На ранок 18 березня залишався невідновленим доїзд до 62 населених пунктів на території 5 районів, а саме: у Бродівському – 18, Жидачівському – 13, Золочівському – 18, Перемишлянському – 9, Сокальському – 4. «Також протягом дня,був ускладнений рух великовантажних автомобілів на автомобільній дорозі на ділянці Олесько–Суходоли. Для підсипки цієї ділянки протиожеледною сумішшю було залучено додаткову техніку.Роботи на автомобільних дорогах загального користування та на вулицях населених пунктів області продовжуються. Ситуація контрольована», – йдеться у повідомленні.
  Електропостачання населених пунктів області відновлено у повному обсязі. Порушень у роботі державних і соціальних установ, пошти, зв’язку, торгівлі та громадського харчування, систем тепло-, газо- та водозабезпечення, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, не зафіксовано.

Немає коментарів :

Дописати коментар