середу, 24 квітня 2013 р.

Новини Бущини

 Неталановитих дітей не буває!

Щоб відкрити, розвинути ці дари Божі  потрібні талановиті і терплячі наставники.

У Буській гімназії  ім.Євгена Петрушевича відбувся фестиваль "Сузір'я талановитих дошкільнят" На цей захід приїхали діти із цілого району,показали свої вміння у співах, малюнку та декламуванню віршів. Двоє переможців отримають можливість представляти Бущину на бласному конкурсі. Про деталі  фестивалю у нашому денному випуску.

"Голос малятка" Надбужжя

Маленькі художники творять ...

Картинна галерея готова!

До Великодня рукою подати!

У п'ятницю, 26 квітня відбудеться майстер-клас по написанню української писанки для дітей. Учитель -  митець Ірина Присяжнюк. Деталі - у звуковому варіанті Буського радіо.


Роботи п.Ірини. Дивовижа - різьблена писанка.

                                      Великодня писанка -велика радість!

  Відновлення  липової  алеї у Куткорі


 
Легендарну липову алею у Куткорі  поновили молодими липками шанувальники історії і природи нашого краю - просвітяни.
 «Алея втраченого кохання», висаджена у 1877р. графинею Веронікою Лончинською, тягнеться до двох кілометрів і влітку створює зелено-золотий духм'яний тунель - принаду для бджілок і екскурсантів.
У середу на місці знищених дерев висадили понад 25 саджанців.У близьких планах – облагородження території алеї. Участь в акції взяли керівник районної "Просвіти" Л. Ціхоцька, сільський голова Р. Желіско, депутат районної ради І. Іваськів, журналіст газети «Воля народу» Л. Герасимів, директори сільських Народних домів і бібліотек.



Доглядати за новопосадженими липками взялися місцеві просвітяни і школярі.




Немає коментарів :

Дописати коментар