неділя, 12 травня 2013 р.

Новини Бущини

 Щастя, здоров’я всім Вам, дорогі Матері!


 Мати. Мама. Матуся.

Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. Дорогі милі, жінки у цей святковий день прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах ніколи не гаснуть усмішки!

 Такий цікавий рідний край


Залізнична колія в Буську - міф, чи реальність?
Існують свідчення, що колись між Буськом і Красним існував такий собі місцевий трамвай. Дві залізні рейки на добрій основі - хіба може бути щось ліпше на бездоріжжі? І місцеве панство до великої колїі Красного доїде, і вантажі легше транспортувати можна...
Але паровоза у Буську не було!  Детальніше на цю цікаву тему розповідає у недільній програмі Буського радіо краєзнавець, дослідник, історик, член товариства "Бужани" Тарас Дишкант.

Не несіть штучні квіти на цвинтар!


 Щороку зі штучних квітів та вінків нагромаджуються тонни пластику, які засмічують наше довкілля. Пластмасові вінки не набагато дешевші за звичайну квітку. А кількість принесених вінків не надто важлива. Головне – молитва, свічка! Відмовитися від штучних квітів закликає УГКЦ, о.Володимир Залуцький, декан Буського деканату на цю тему у нашій недільній програмі. 

Немає коментарів :

Дописати коментар