пʼятниця, 22 листопада 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

Євромайдани по Україні

У містах України тривають акції на підтримку євроінтеграційного курсу держави та проти рішення уряду призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

 
        Львівський Євромайдан зібрав кілька тисяч мітингувальників. Площа біля пам’ятника Тарасові Шевченку заповнена вщерть уболівальниками за європейське майбутнє України – тисячі львів’ян прийшли висловити свою позицію.  
      У Луцьку на Євромайдані активісти вимагають підписання угоди про асоціацію з ЄС на Театральному майдані під гаслами "Українці – за євроінтеграцію", "Хочемо в Європу! Хочемо порядку", повідомляє ЗІК.
        У Дніпропетровську організатори Євромайдану теж зібрали людей з плакатами "Геть від деспотічної Москви", "Наш дім - Європа"  і декількома цитатами Шевченка.
       У Чернівцях опозиція має намір проводити безперервний мітинг на Центральній площі на підтримку євроінтеграції впродовж 10 днів. Мітинг триватиме до 24:00 1 грудня.
      На Закарпатті Євромайдан планується розпочати на площі Театральній в Ужгороді у неділю о 13:00.
    Окрім того, у зв'язку зі зривом владою евроінтеграції України на вівторок, 26 листопада, планується скликання позачергових сесій Львівської, Тернопільської та Івано-Франківських обласних рад. Також  планується скликання  сесій всіх місцевих рад.

Немає коментарів :

Дописати коментар