вівторок, 26 листопада 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

Буська районна рада ухвалила рішення на підтримку євроінтеграції.

    Сьогодні відбулась позачергова сесія Буської районної ради, на якій депутати прийняли Звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України щодо подальшої повномасштабної євроінтеграції України та недопустимості зриву підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом 28 листопада 2013р.

"... Усупереч думці переважної більшості громадян України, перекреслюючи зусилля кількох останніх років, провладні політики та чиновники під абсолютно надуманими приводами всіляко відтягують виконання взятих на себе зобов'язань щодо євроінтеграції.
     Тим, хто бажає і надалі залишатись у "сірій зоні" напівцивілізованого пострадянського суспільства з його тотальною корумпованістю, вседозволеністю владоможців та утисками прав і свобод, байдужий рівень добробуту співвітчизників. Однак, замороження , або, як кажуть зараз "пауза" у процесі євроінтеграції України означає лише повільне падіння України в міцні "обійми" північного сусіда.
     Відтак, керуючись волею жителів Бущини, ми, депутати Буської районної ради, звертаємось до Президента України, Голови Верховної Ради України з вимогами не допустити зриву підписання Угоди прор асоціацію між Україною та Європейським Союзом у Вільнюсі 28 листопада та негайно відправити у відставку уряд Азарова!" -  за такий текст звернення депутати проголосували одноголосно.
                                      Одноголосно на сесії прийняли і рішення провести збори депутатів Буської районної ради  у м.Києві на Європейській площі 28-29 листопада.

Немає коментарів :

Дописати коментар