середа, 13 листопада 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

  Творити величне разом - просто! Твори хвилю Єдності!

День української  писемності  та мови  увійшов  до  календаря  як  щорічне  всенародне свято, адже  збирає  в єдину громаду однодумців  і шанувальників  рідного  слова. Знавці української мови стали учасниками всеукраїнського диктанту національної єдності. Цьогоріч  у написанні  радіодиктанту взяли  участь  58 учителів, 418  учнів  шкіл району  та  35 представників громадськості (державні службовці, працівники  бібліотек, дошкільних установ, сільських  рад, пенсіонери, працівники  місцевих  підприємств).
11 листопада у школах району відбулися  урочистості з нагоди свята, лунали українські пісні, організовані виставки мовного плаката, учні і вчителі одягнули вишиванки. 

   Різноборв’ям вишиванок була переповнена в понеділок, 11 листопада, Красненська школа №2. Так традиційно у цій школі розпочинається щорічне свято Дня української писемності та мови. 
Святкування розпочали з урочистої лінійки. У кожному класі визначили переможця акції «Одягни вишиванку», який мав на собі найкращу вишиту сорочку. Члени учнівського самоврядування видали до друку тематичну загальношкільну газету, а юні філологи подбали про черговий номер стінгазети мовознавців «Свічадо».



Немає коментарів :

Дописати коментар