неділю, 22 грудня 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

                       ЧЕТВЕРТЕ НАРОДНЕ ВІЧЕ

                                  зібралося сьогодні у м.Буську

Незважаючи на сонячну, по-осінньому плюсову погоду, на час після церковних відправ,  людей було відчутно менше, аніж на попередніх громадських зібраннях. 
Не було густого маєва знамен, не було багатьох відомих земляків,  які  завжди у перших рядах активної громади... Можливо, вони на Великому Майдані.

 





За словами депутата райради Степана Рака, щодня на Київ вирушає 30 - 40 - 50  бужан...



Проте, щира молитва за Україну за участю священиків о.Петра Салабая, о.Михайла Смачила та присутніх людей легко злітала у ясні небеса.


   



На віче виступили громадські діячі, священики, депутати районної, міської рад та небайдужі громадяни району: Андрій Кузьма, Богдан Глова, Галина Застріжна, Оксана Михайлюк, Степан Рак.







Промовці закликали не бути байдужими, жити за Божими Законами, не втрачати людську гідність, підтримувати київських протестувальників, вливатись у їхні ряди, не зневірюватись і облаштовувати Європу у кожній наші оселі, в кожному селі та місті.



1 коментар :

  1. Працівникам буського радіо дякую за чудове висвітлення подій з громадського зібрання у м.Буську.
    Дуже сподобалися поетичні рядки о.П.Салабая, о.М.Смачила,який правдиво відобразив події у своєму зверненні до громади.Варто нам усім задуматися над сказаними словами!
    Дякую за світлини,які розміщуєте на сайті і чітку грамадянську позицію!

    ВідповістиВидалити