неділю, 15 грудня 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

ВІДЧУТТЯ ГІДНОСТІ НЕОБХІДНЕ КОЖНІЙ ЛЮДИНІ!!!

     Сьогодні на Євромайдані у столиці на 400-тисячному вічі були і наші бужани: з Буська,  Сторонибаб, Олеська, Андріївки, Красного, Заводського, Яблунівки, Гумниськ, Полтви, Острова, Задвір'я, Йосипівки, Соколівки... Це лише той перелік, що нам відомий.

      Маємо також  інформацію, що таки були вчора  на Європейські площі  наші лісівники...
     В інтерв'ю Буському радіо учасники Євромайдану, як правило,  говорять хриплуватим голосом, проте вони повні оптимізму, надії на добрі зміни.
     Юрко із Сторонибаб: - Стільки разів цими днями співав Гімн України! Певно, за ціле життя стільки не співав!
     Андрій Саламаха: - Прорвалися до нас люди з антимайдану - вбого виглядали. Може, з тих безхатьченків. Ми їх пригостили, навідь одягли...
    Оля з Андріївки: -На все життя буду пам'ятати вчорашній вечір, коли море люду засвітили вогники мобілок  і співали : "ще нам, браття українці, усміхнеться доля!" Так хотілося, щоб Бог почув  нашу надію!

     Ольга Мала: - Бачили по "Інтеру", як розбирали на сувеніри залишки пам'ятника? Там один співав "І Лєнін такой молодой" - то наш Богдан з Олеська, з неперевершеним почуттям гумору!
     Оксана з Буська: - Знаєте, скільки наших офірували свій день народження Євромайдану? Навіть в прямому ефірі з Києва звучало, що Майдан вітає з Днем народження Володимира з Буська!
     Ігор Іваськів: - В один із днів мого перебування в Києві я був волонтером. У Будинку профспілок  вночі  одна старша пані попросила мене  рознести там, в конференцзалі, піднос кави. І пожартувала: - Дивись, там на Руслану не наступи!  Як я здивувався, коли справді побачив сплячу Руслану на підлозі, на кераматі... Вона така молодчина!!!

 
      Сьогодні в Олеську шостий раз у грудні зібралися на майдані люди. Цього разу серед них були ті, хто пережив найжорстокішу ніч у Києві на Євромайдані. Загалом, півсотні олещан вливалися у протестне море столиці.
     Багато наших земляків, які побували на Євромайдані, повертаються туди знову. Вони твердять, що саме там, у когорті однодумців,  українець відчуває себе борцем і Людиною.

Наші земляки у соцмережі:
Nataliya Kolodiy Приїжджайте, кожен українець повинен бути на Майдані! Тут ми творимо свою історію і своє майбутнє.
Світлана Коваль радить статтю:
Про мітинг на Європейській... по-своєму шкода лише тих, хто справді їхав туди свою думку відстоювати... коли почула несусвітні дурощі про візи й одностатеві шлюби, подарунки і детектор брехні для дітей - реготала цілий вечір... отаку фігню "антимайданівці" слухали від ПР... клініка...(((
Mariya Novosad
Боже Великий і Дивний, що підводиш повалених і підіймаєш тих, що впали! Небесну Твою силу з неба народові нашому пошли, вгамуй ворожнечу і розбрат в землі українській! Помилуй нас, Господи, помилуй нас, бо сповнилися ми приниження. Згадай милості, що їх явив Ти отцям нашим, переміни гнів Твій на милість і дай нам поміч у скорботі. Врозуми тих, хто при владі стоїть! Силою Хреста Твого зміцни нас та захисти від підступів ворожих. Дай нам усім духа мудрости і страху Божого, духа міцности й благочестя і даруй кожному вогонь любові до матері нашої України — єдиної і неподільної!

Немає коментарів :

Дописати коментар