четвер, 23 січня 2014 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

          АВТОМОБІЛЬНИЙ БАЛЕТ НА ЛЬОДУ

       У морози число аварій і поломок на дорогах зростає на 20%

     Лише із приходом справжньої зими ми помічаємо, що древній Буськ розміщений на пагорбах: дороги, вкриті льодом, стають небезпечним спуском...

Та й рівна, загалом, площа Ринок обрамлена справжнім катком!

- У м. Буську комунальна служба тричі на день посипає дороги сумішю проти обледеніння,- інформує редакцію міський голова Ростислав Сліпець.


 -  Але не усюди піскосуміш одинаково розчиняє лід: на крутому пагорбі біля костела вулиці Київської дорога практично безпечна, а  біля старої аптеки поміж будинками - лід. Можливо, менше солі було у піску, а скоріше всього, суміш недієва через 10-градусний мороз,- пояснює міський голова.
 

А тим часом, не перше зіткнення автомашин маємо за два дні у центрі міста.
Ярослав Марчишин, старший державтоінспектор констатує лише прим'яті авта, без травмованих, без жертв. Районна автоінспекція контолює комунальників і дорожників. Поки що піскосуміш ще є, розходують без фанатизму. Але чи вистачить її на довгу і холодну зиму - питання наявних коштів... 
У Красному найкрутіший залізничний міст авта поки що долають без проблем. Секретар селищної ради Олена Прус інформує, що тротуари і дороги в Красному посипають місцеві комунальники.

Немає коментарів :

Дописати коментар