четвер, 20 лютого 2014 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

                         БУЖАНИ  У КИЄВІ

     На сьогодні 80 наших земляків беруть участь у громадянському протистоянні у столиці.

     - Ми намагаємося тримати постійний зв'язок із повстанцями,- інформує голова райради Володимир Замроз. - Усі бужани живі... На цей час  4-ро травмованих. Двох із них екстренна медична допомога нашої шостої бригади доправить до Буська для огляду і потрібного лікування.
     Кожного дня ми допомагаємо добровольцям відправитись до Києва: що 4 години з Буська від'їзджають буси з людьми, харчами, потрібними речами. Їдуть люди і самостійно своїм транспортом.
     Сьогодні вдалося організувати нашим землякам 6 бронежилетів. Якщо хтось має захисну амуніцію - приймемо з вдячністю! Вона може врятувати не тільки здоров'я, а й життя борцям!


     Як ми повідомляли, протягом  17-19 лютого на Майдані, на барикадах, на головній сцені країни були троє надбужанських священиків: отці Богдан Юрків, Олег Макар, Ярослав Лозовий. 

     Вони були разом з повсталим українським народом: молилися, спілкувалися, підтримували дух і віру, співали знакових пісень.
Розповідь про пережите  "Я був на справжній війні" від о.Макара - на звуковій доріжці блогу зліва.
Отець Ярослав Лозовий, гість Буського радіо, у денному ефірі п'ятниці.

Полум'я громадянської війни: горить улюблена капличка Майдану...

У поході на Грушевського о.Лозовий побачив на даху другого будинку снайперів. Тоді ще не вірилось, що можливе "сафарі" на своїх людей...


Немає коментарів :

Дописати коментар