середу, 19 березня 2014 р.

Новини Бущини

ВОЛОДИМИРА САЯ ЗВІЛЬНЕНО З ПОСАДИ ГОЛОВИ БУСЬКОЇ РДА

 Львівська область залишилася без голів районних державних адміністрацій.

     Розпорядженням № 204/2014-рп  від 18 березня 2014 року - у числі  інших 18-ти із 20-ти голів РДА Львівщини. Раніше ще  президент Янукович звільнив двох голів – Жовківської та Радехівської РДА.
      Відповідно до статті 112 та частини четвертої статті 118 Конституції України:
Звільнити САЯ Володимира Лукича з посади голови Буської районної державної адміністрації Львівської області.
Виконуючий обов'язки Президента України,
Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ

    Звільнений керівник району, очевидно, повернеться до праці в аграрну галузь.

     Реальних претендентів у Буському районі на цю важливу і відповідальну посаду було два:
СТЕПАН РАК, громадський діяч, голова недавно утвореного виконавчого комітету та районної громадської організації  "Майдан", депутат райради від "Батьківщини"
та  громадський діяч, заступник голови райради, керівник районної організації ВО "Свобода", депутат райради БОГДАН ГРИНИШИН.

Користувачам Volodimir Sinkevich, Ольга Пастущак, Оксана Дідух та ще 2 інших особам це сподобалось.

Vika Malenko Час змін прийшов!!!
22 годин(-и) тому · Подобається


Ivanna Stelmah Хочу сказати, що кожна влада, зачинаючи від компартійної, розставляла свої кадри на керівні посади.Нічого не змінилося і сьогодні. І так є в цілому світі.Тоді ця сила бере на себе і відповідальність.Нажаль, остання партія влади держави попри безмежне розкрадання заляпала себе ще і кров"ю.Найнижча, тобто районна державна гілка влади, не так багато що вирішувала. Радше вимолювала кошти. Бо тоді влада є, коли вона може накопичувати і залишати відповідні кошти. Коли вони розподіляються не купкою чиновників, а представниками територій. Коли особисті інтереси цих представників поступляться хоч трішки людським і державним.Про якусь плановість розподілу коштів говорити годі. Бо все розбомблено. Ні господарки, ні бюджету. І хто більше потребує важко визначити.Як людина екс голова РДА не був
8 год · Подобається


Vika Malenko Так звісно,що нічого не рішає,тільки коли треба "теплого"крісла придумуються сценарії,і "викидуються"непотрібні люди,яким до пенсії 2 роки,як зробили з моїм покійним батьком.Знаєте я цього не забуду ніколи,коли в нас не було що їсти,бо хтось так рішив....Але платити треба за все,і кожному по заслузі! Район нічого не рішає,тільки"підспівує"другим голосом......
7 год · Подобається


Bogdan Lytvyn Не скидайте всі провини на владу, а створюйте громадянське суспільство. Хай підуть в минуле ті часи, коли влада мала, як батько, забезпечити всіх, а в першу чергу людей свого кола, всім необхідним (роботою, посадою. їжею). Такий патерналістський підхід до організації держави властивий тоталітарним режимам. А українцям від природи, і це показав вкотре МАЙДАН, така система чужа. Ну що поробиш! Чужа та й годі!
6 год · Відредагований · Подобається


Vika Malenko Мій батько був чесним замполітом міліції,а не владою і нічого не рішав,проте його посада приваблювала декого.... і все було рішено без нього! А взагалі я говорю що настав час змін для хабарників,брехунів і запроданців і нехай попробують жити чесно!!!!
6 год · Подобається


Ivanna Stelmah Я не переходжу на особистості. Їсти хотіло багато людей в усі часи. і теперішні не виключення. І на заробітки 7 млн виїхало не з добра. А замінена влада буде підспівувати верхній. Бо нема іншого.Допоки не відбудеться децентралізація.Можна і поза владою мати лакомий кусок і жити їсти не хотячи.А до чесності смішно далеко. Проте прагнути треба. І я рада, що Ви ратуєте за це.
5 год · Подобається


Ivanna Stelmah А екс голова не був поганою людиною. Схоже, що більшість, хто його знає, з ним вітатиметься. Бо погони завжди колись приходиться знімати.
5 год · Подобається


Bogdan Lytvyn Отож, як бачимо, варто мати громадські організації,які захищали б інтереси чесних працівників. Пригадаю, що колись цю функцію вправно виконували професійні спілки. І мій батько це неодноразово використовував. Бо ж писав Омар Хайам: http://www.pero-simurga.ru/v_8309.html
Если труженик, в поте лица своего... (Омар Хайям)
www.pero-simurga.ru

Немає коментарів :

Дописати коментар