неділя, 6 квітня 2014 р.

Сьогодні – Міжнародний день спорту

Сьогодні, 6 квітня, вперше в історії у світі відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру.
У Буському районі 2 спортивні школи, клуб карате, боксерський клуб "Самсон", спортивний клуб "Вікторія", багато спортивних секцій, шкільних гуртків. У нас свій срібний призер Параолімпіади Антон Дацко, чемпіон України з легкої атлетики Володимир Киц...

Наші земляки у соцмережах інформують:

Світлана Якимович
Вчора о 18:43 · Відредаговане ·

Тільки у сильному, здоровому тілі дух зберігає рівновагу, і характер розвивається у всій своїй могутності.
(Герберт Спенсер)
Сьогодні відбувся відкритий ринговий бій вихованців школи боксу Олімпійського призера, чемпіона світу з боксу Андрія Котельника території ТВК «Південний».Наші маленькі боксери з клубу " Самсон"під керівництвом Юри Шавали теж прийняли участь і багато з них стали переможцями.
Цей бій став пам’ятним для юних боксерів, адже це був їх перший не тренувальний, а відкритий вихід на ринг.
Підтримати боксерів-початківців прийшли відомі боксери та спортсмени, а судили бої професійні судді.
Водночас, відбулося також і відкриття постійнодіючої виставки спортивних нагород і трофеїв Андрія Котельника, а також нагород його вихованців благодійного фонду А.Котельника.
. Для наших юних боксерів такий турнір став стимулом працювати над собою, боротися за перемогу і вірити у свої сили.
Подобається · · Поділитись

2 коментарі :

  1. а як наш спорткомплекс? тенісні корти?

    ВідповістиВидалити
  2. ДОРЕЧНЕ ЗАПИТАННЯ ДЛЯ ДИРЕКТОРА СПОРТКОМПЛЕКСУ ПАВЛА ПАВЛУХА ТА КЕРІВНИКА ВІДДІЛУ МОЛОДІ ТА СПОРТУ РАЙОНУ ДМИТРА ТАТАРИНА. МАЮЧИ ТАКИЙ СПОРТКОМПЛЕКС чому б не розвивати плавання , теніс , проводити показові відкриті турніри з боксу, карате саме на базі спорткомплексу , активно підтримувати і пропагувати , що з 1 до 30 квітня у всіх населених пунктах Львівської області відбудеться Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Безпосереднє керівництво з організації та проведення Місячника здійснює управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Організувати флешмоби, активно долучити молодь, аби здоровий спосіб життя для молодого покоління був для них стимулом .

    ВідповістиВидалити