середу, 22 жовтня 2014 р.



 Маленька площа  Буської автобусної: 

її не вистачає для проїзду маршруток, для стоянки легковиків, для вільного проходу людей

Буську автобусну знову спробують облаштувати. Автостанція і ринок, що розміщені поряд, добре сусідство для жителів району, але дуже напружене для транспорту!
Через самовільну стоянку автівок рейсові автобуси часто не в змозі проїхати на територію автостанції. Через нагромадження транспорту, особливо у базарні дні, створюються аварійні ситуації, про що ми вже не раз повідомляли у новинах.
     Буські автоінспектори і комунальники вже пробували заборонити паркування машин перед автобусною доволі радикальним способом: одні заборонними знаками і розміткою, інші -  великими бетонними вазами для квітів.  Та це не допомогло! Вази потрощені, пересунені, а водії й далі паркуються на "острівцях безпеки" та на "зебрі".
   
Разом із старою площею Ринок, де знімають стару плитку і укладають нову кольорову бруківку, оновляться різні куточки міста. Стару рельєфну плитку сладають у стоси, згодом укладають її у найнеобхідніших місцях, як  от на частині тротуару навпроти палацу Бадені. 

       Де ще послужить стара, але добротна плитка - денний ефір Буського радіо.

Найтриваліший проект укладання тротуару у районі. Може, і в області. Майстри, які не поспішають, гарантують найкращу якість робіт, інкрустовану золотим листям. (Аби не снігом!) Залишилось до укладання два метри довжини. "Квітка", можливо, буде завтра! 


Немає коментарів :

Дописати коментар