четвер, 18 червня 2015 р.

Наші кроки до цивілізації

Серед літа скресла крига! Учора. 17 червня

  Є у нашому Буську перпендикулярі вулиці Зелена і Корнєєва - одні з найстарших "нової" забудови в південній частині міста: першій понад 70 років, молодшій понад 35.
     Увесь цей час їх жителі  чекали і добивалися від мерії ознак міського життя. Ну, хоча б доброї дороги.  Багато із перших забудовників Зеленої, а це переважно  вихідці з буських сіл,  так і не дочекалися. Їх і в кращий світ проводжали такими вибоїнами, що від злості можна вмерти!
     Не один міський голова і не тільки перед виборами обіцяв прокласти тут добротну дорогу. Один навіть грозився насіння на міському базарі продавати, якщо не виконає цієї обіцянки. І продавав би, мабуть, Але крупна торгівля перейняла у нього цей бізнес: тепер "сємічкі" у кожній торговій будці на всяк смак!
    Знаючі люди твердять, що вже двно в планах мерії дорога була, і навіть документація мала бути, та десь і якось розчинилася, як кажуть екстрасенси, розсмокталася. Сусідні вулиці по колу з асфальтом, навіть новітні - цілком недалеко - і ті отримали панську дорогу. А тут - ями і баюри ще з минулого століття!
     І ось вчора на вулиці Зеленій сталося диво: грейдер гребе, машини возять щебінь, люди висипали з осель і не вірять своїм очам! Сповіщають мобільниками новину всій родині: - Не вірите, дорогу роблять!
    Сьогодні грейдер вже працює на вулиці Корнєєва.

16 коментарів :

  1. Ще б крига скресла в напрямку Журатина. Село не тільки без сільради, як в тому анекдоті, а й без жодної маршрутки. В навчальний період жителів виручає "Школярик", хоча мало в кого є справи в Буську 7.30 ранку, особливо взимку. Таких сіл, як наше, напевне, більше немає. До Буська можна дістатись через лікарню ( а там завжди повно покришеної цегли), або через "Олнову", де дорога ще гірша. І це 1,5 км полем. Агов, керівники району, ану перейдемось пішки в Журатин? Особливого шарму в подорожі вам додасть або спека (тополі ж зрізали), або холодний листопадовий дощ. Чим же ж ми гірші за інших?

    ВідповістиВидалити
  2. Вул Будівельників між будинками 3 і 5 вже 25 років немає дороги, люди за 200 метрів машини паркують від дому, не говорю вже про озера і тихі болота які там утворюються після дощів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Створіть кооператив та засипте озера. Ви, що безрукі та безпомічні? Таке відчуття, що Вашому будинку всі щось винні! Ви можете самі щось зробити для СЕБЕ самі? Розвели на території бардак! Почніть роботи самі, госпоєдарі на своєму подвірї самі прибирають!

      Видалити
  3. ну помріяли і досить....вже передумали вул. Корнєєва закладати асфальтом, трохи грейдером полякали і все, наша влада дійсно вміє тільки створювати вигляд і обіцяти!!!

    ВідповістиВидалити
  4. обіцяв пан кожух дам і слово його тепле? Сліпець виступав по буському радіо і тішив, що Зелена і Корнєєва точно будуть з асфальтом. На свої вуха чув. Підніміть архів, редакція!!!! знову брехло в кріслі мера?!!

    ВідповістиВидалити
  5. А є там депутати від цих вулиць чи ні?Потрібно організувати громаду на віповідний настрій і рушити на мерію!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А чим твоя вулиця чим відрізняється від інших? А нічим. Погрейдерували та й хватає, ще б інші вулиці вирівняли і то буде добре!

      Видалити
  6. таки відрізняється! тою вулицею 30 років(!!!) - не 5, не 10 гасають машини з будматеріалами для всієї південної забудови! ні дихнути, ні вікно відкрити! літом після дощу без гумаків не перейдеш. усі б ще терпіли, якби кругом було так.але ті нові вулиці, що тільки розбудовуються, вже з асфальтом: вулиця імені мера вовка,вулиця імені марусі яцички, вулиця імені вови сая, підїзд імені депутатки бюту ірусі гаєвської. список має продовження

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ви громадою зберіться і виготовте банер вулиці каденції імені Сліпця,може тоді совість заговорить!!!

      Видалити
    2. а чому не назвали недавно заасфальтовану вулицю імені вічно бютівської депутатки Галі Гутої, яка так "любить, шанує і відстоює" своїх виборців, які за неї голосували десятиліттями,

      Видалити
    3. що в безкінечному конфлікті за пішоходний перехід коло суддівської поверхівки стала на сторону сили і впливу, а не на сторону справедливості, якої вимагали багато сотень бущан?!!

      Видалити
  7. А може вулицю не доробили бо дощ падав та все і за один день і не робиться. Час покаже! Просто, якщо з тижня покладуть асфальт то ці писаки будуть говорити, що вони добились правди, смішно.
    Цікаво якщо буде дорога зроблена чи будуть ПЕРЕПИСУВАТИ банер про каденцію.

    ВідповістиВидалити
  8. Будуть радіти,що за допомогою буського радіо і такої функції як "Анонім" ми дійсно починаємо рухатися у правильному напрямку цивілізованого світу і позбуватися радянського"шахеру,махеру",а банер буде обов"язково поміняний:"Дякуємо п.Сліпцю за господарський підхід і совісне виконання своїх мерських обов"язків"!!!

    ВідповістиВидалити
  9. пан мер сказав - пан мер зробив, але погода тут ні до чого, все-таки поштовхом довгожданного закінчення обіцяного стали люди, які відстояли своє, за що нашому меру велике дякую!!! (бо як був би зовсім безсовісний, то й на людей би начхав)

    ВідповістиВидалити
  10. всім хочеться справедливості навіть на дорозі. а її треба відстоювати.громада то є велика сила. ех! частіше були би вибори!

    ВідповістиВидалити