четвер, 18 червня 2015 р.



Автостоянки більше не буде!

На Буській автостанції, навпроти приміщення прокуратури, де зазвичай відвідувачі міського ринку паркують свої автівки, встановлять "зелений острівець"

 Проблему паркування при в'їзді на Буську автостанцію міська влада намагається вирішити вже досить давно, але всі попередні спроби чомусь зазнали краху. Розпочинали із встановлення дорожнього знаку "зупинка заборонена", після цього встановили великі горщики із квітами, але це не зупинило наших краян - горщики зруйнували, або поцупили.
  В останні місяці на цьому "Буському трикутнику" в базарні дні чергували працівники  державтоінспекції, і знову фіаско. Водії певний час оминали острівець, але згодом незважаючи на інспекторів, все одно паркували авто і йшли на ринок. Інколи ситуація виглядала кумедною: автомобіль ДАІ з усіх сторін оточений цивільними автівками, а інспектори нічого не можуть вдіяти, але все одно продовжують чергування.

 Нещодавно ми дізналися про ще одну спробу міської мерії навести лад із цією проблемною ділянкою. Міський голова Ростислав Сліпець у інтерв'ю Буському радіо розповів, що на місці незаконного паркінгу встановлять "зелений орстрівець" із пішохідною зоною та насадженнями дерев. На сьогодні цей проект проходить експертизу у відповідних інстанціях. Ростислав Сліпець зазначив, що для безкоштовного паркування є  місця на площі Звитяги та на території Буського комунального господарства. Розпочати роботи запланували на наступний тиждень. 

Немає коментарів :

Дописати коментар