четвер, 2 жовтня 2014 р.

Слово нашим друзям:     

      Міста бувають і великі , і малі.

Та найрідніші ті , де ми зробили перші кроки!

                               День міста - свято кожного бужанина

Буськ - очима дошкільнят. 

     Для кожного найкраще місто на землі те місто , де пройшли дитячі роки.
     Цікавою і повчальною для дошкільнят старшої групи дитячого садка "Лелеченя"стала нагода відчути себе жителем древнього Бужеська , готуючись до Дня міста.
     Головною метою було пробудити в дитячих серцях любов до рідного міста, його історії , виховувати повагу до рідної домівки , малої батьківщини, отчого краю. Це - формування основ національної свідомості дитини, сприяння соціальній адаптації дошкільнят. Адже дошкільний вік – найвідповідальніший період становлення маленьких особистостей.
    Підсумком стали цікаві роботи , в яких діти намалювали ті соціальні середовища , які їм найбільше запам’яталися у рідному довкіллі: це і враження від екскурсій до пожежної частини, до школи, у торговий центр « Рукавичка» , композиція « Лелеча сім'я», що перед міською радою,   дитячий садок , поліклініка, "Піцерія" та символічні, тепер переважно синьо-жовті,  мости  центральної частини міста та парку.
     Були і побажання дітей: щоб у місті були виставки з тваринками, птахами , відкривалось більше центрів сімейного дозвілля та швидше відремонтували нашу окрасу – Палац Бадені.

     "Проте, ми любимо і пишаємось своїм містом таким, яким воно є. Наше місто найкраще , адже тут наша родина , улюблені гойдалки , чудовий парк  та багато друзів " - промовляли діти .


                                                                                                               Світлана Якимович.

Немає коментарів :

Дописати коментар