пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

  Гість Буського радіо - Марія Матвіїв


 Ми не маємо права бути байдужими !




 Наша землячка, медик, героїня Майдану, «найвідважніша жінка планети», Почесна громадянка Буського  району

сьогодні закликає бужан іти на вибори і брати на себе відповідальність за Україну завтрашнього дня. 

      - Я знаю, що час розставить все на свої місця. Покаже усім нам, хто є хто.

Але сьогодні маємо право і обов’язок  вибирати.  Як громадяни, як люди, які хочуть кращого для своїх дітей, своєї сім'ї, родини і країни. Кожен з нас повинен йти на вибори.
     Ми б раді вибрати ідеального депутата і таку ж партію, бо так хочеться, щоб якнайшвидше очистилась і змінилась наша країна. Хочеться, щоб нарешті без зради, продажності, збагачення, облуди, маніпуляцій, брехні, чорних схем і підкилимних домовленостей запрацювала Верховна Рада – колективний розум такої чудової і бідної нашої країни. Рада,  яка відразу ж  має сформувати виконавчу гілку влади – Кабмін.
     Нажаль, ідеалу  нема, та й, певно, бути не може.  Але є кандидати і сили, які хоч трохи вселяють нам надію – їх і маємо обрати!
     У неділю треба йти на вибори тільки тому, щоб кожен з нас знав: сьогодні я від себе зробив все можливе, я взяв відповідальність за свій вибір і я не змовчу, не повстидаюся спитати з обраного про його дії там, на вершині керівництва.
     Ми не можемо бути байдужі до виборів  не тільки тому, що за нашу свободу уже заплачено кров'ю на Майдані. Нині йде війна на сході. Найжертовніші там, воюють за нас.  А ми тут не можемо тихо чекати, що ж буде далі! 
     Так, хтось дає гроші, хтось пожертви, хтось молиться за нашу перемогу.

     Але найважливіше – не бути байдужим і бездіяльним у той час, коли на всіх фронтах боротьби має народитися нове суспільство і нова Україна!

Немає коментарів :

Дописати коментар