середу, 26 листопада 2014 р.


Кожна поява шляхових ремонтників на дорогах Красного

                                   наче національне свято!

     17 вересня минув рік з часу перекриття дороги біля переїзду краснянами, які вимагали негайного ремонту шляху.Саме тоді Служба автомобільних доріг Львівщини (перший заступник начальника  Василь Баранович)  пообіцяла за 25 днів зробити дорогу через Красне. Коли пікет розходився, то вже була техніка і починали латати дорогу. Та працювали тільки  одну годину!
     Пікетувальникам влада пригрозила криміналом і люди вже більше, як обіцяли, не зупиняли рух транспорту на цій дорозі.  Депутати, громадські діячі  почали писати звернення у різні інстанції, просити і вимагати ремонту. Дарма.
      Закінчилось все великим протестом на Майдані у Києві. Через обман влади, безсилля громади, убоге життя провінції на фоні "золотих батонів". Там, на Революції гідності,  потужно було представлене і Красне.
   А дорогу з того часу  ремонтували не кілометрами, а ямами. По шматку із весни. До морозів.


     Сьогодні знову рівняли  ділянку вибоїстої дороги між залізничним переїздом і селищним музеєм.
    При самому переїзді дорога була такою убитою, що зовсім не проглядалося асфальтове покриття, лише різної глибини вибоїни, легко обминути які було неможливо.     Тут не одне авто пошкодило ходову, не один водій сипав набором лихих слів, шукаючи можливий безпечний проїзд!   


 До вечора увесь камінь розгорнули, засипавши каскади ям і вибоїн.
          - Його би зв'язати якоюсь смолою, довше б послужило! - коментували роботу шляхоремонтників водії. - Там "Онур"коло Олеська  трасу ремонтує, асфальт знімає - може б в Красному ним дорогу засипати! Скільки б нервів і машин збереглося!
          Пропозиція риторична, бо навіть не бідній селищні раді Красного вкладати свої гроші у державну дорогу - кримінал.


Немає коментарів :

Дописати коментар