пʼятницю, 26 грудня 2014 р.

     Різдво - це велика Надія,  Віра  та  Любов

  Святкуймо його достойно навіть у скрутний час


     Запрошуємо бужан разом з нами завітати до Буського адмінбудинку - "білого дому", який у ці зимові дні засвітився справді білою, майже сніжною оновою.

    Тут, на другому поверсі у фойє райдержадміністрації завжди людно, бо й  сама виконавча влада району чисельна, та й  приходить сюди багато людей  Бущини вирішувати свої проблеми.

     І хоча саме зараз РДА в очікуванні нового голови, колектив працює, завершує складний рік, готується до реформ, до змін, суть яких достеменно ще нікому не відома, але... життя триває!



     Кожної зими, перед Новим роком саме тут, у великому вестибюлі,  організовують новорічно-різдвяну виставку кращих творчих робіт, зимових сувенірів від вихованців Буського будинку дитячої та юнацької творчості. Цього року виставки ще нема. А свята хочеться!

      - Ми живемо у дуже тривожний час. Різдва чекаємо з особливими сподіваннями на мир, на добрі зміни,-   розповідає нам  головний  спеціаліст  РДА  Оля  Мельник . - Тому разом з усім колективом вирішили організувати новорічно-різдвяний настрій такими простими, на перший погляд, оздобами: витинанками, новорічними букетами, різдвяними композиціями, сніжинками.


       Перш за все, порадились, вибрали білу барву,  прибрали ялику, яка вже не перший рік гостить у нас на зимові свята.  Для хвойного аромату сплели із туї вінок, підібрали для нього гарну серветку, засвітили вогники - і змінилося все відразу!  Навіть не впадає в око те, що саме приміщення потребує ремонту і  віднови.
     Стало навкруг ясніше, ніби за вікном випав справжній сніг і все  стало біле й врочисте.
Оці, наче  різьблені паперові сніжинки, що чинно погойдуються на фоні неба,  виготовила наша Мар'яна Колісник.

                  

 А ці неперевершені метрові витинанки, що прославляють Різдво, спеціально для нас виготовила Оксана Столярчук, талановита вчителька Красненської школи №1. 

Від усіх працівників адмінбудинку бажаємо землякам  Миру і Добра! 

Немає коментарів :

Дописати коментар