середу, 28 січня 2015 р.

 Злочин і кара

 Горе-мисливці на металобрухт знову повернулися в палац графа Бадені...

    Ще восени громадські активісти Буська запровадили нічне чергування у палаці Бадені, щоб хоч якось відлякати злодіїв. Виявилось, що грабіжники   орудують і  вдень.
 24 січня у районний відділ міліції надійшло повідомлення від небайдужої жительки міста Буська про те , що під час прогулянки міським парком жінка зіштовхнулася з двома чоловіками, які несли шматки металобрухту. Увагу  привернуло те, що чоловіки виходили із території палацу Бадені. Жінка одразу ж повідомила правоохоронні органи. 
       На місце події негайно було скеровано оперативну групу міліціонерів, які "по гарячих слідах" затримали двох осіб, жителів району, в яких вилучили металеві кутники.

 Як повідомив Буському радіо начальник районного відділу міліції Василь Шевцов, встановлено причетність двох осіб до крадіжки.
    Якщо досудовим розслідуванням буде встановлено, що дані особи діяли за попередньою змовою групою осіб, то їм загрожує покарання у вигляді арешту строком на 2 місяці, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.
     На сьогодні триває слідство. 
Детальніше про цю подію сьогодні у денному випуску Буського радіо.

Немає коментарів :

Дописати коментар