вівторок, 24 лютого 2015 р.

Буде жити Україна!

У п'ятницю, 20 лютого, в Красненській школі №1  відбулась загальношкільна лінійка-реквієм, присвячена пам'яті Героям Небесної сотні. 


    Учні 10-А класу під керівництвом заступника директора Валентини Лотоцької  та педагога-організатора Ірини   Дусан  повернули всю школу на кілька хвилин в минулий рік, на Майдан. Десятикласники нагадали всім, як розвивались події та як трагічно закінчили життя більше сотні молодих людей, які не хотіли ставати рабами, а хотіли бути вільними і жити у вільній державі.        Під звуки пісні "Небесну сотню, Господи, прийми" всі присутні мали можливість побачити кадри з Майдану, вулиць Грушевського та Інститутської, горілі шини, поранені тіла, та загиблих.
     Пластуни теж приєднались до дійства: під звуки гімну Небесної сотні "Пливе кача" вони пронесли свічки як данину тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вся школа мала нагоду побачити та закарбувати в пам'яті обличчя кожного з Небесної сотні.
     Всечесні отці приєднались до учнів школи у молитві за усіх героїв, які поклали голови за наше майбутнє. Вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні і тих воїнів, які загинули в зоні АТО. І на завершення лінійки-до Божої правди пролунав гімн України.



Немає коментарів :

Дописати коментар