вівторок, 24 березня 2015 р.

Партії створені для політичного руху суспільства

У нашому районі "рухомих" небагато...

Районна "Свобода" керівника не змінила.

     22 березня 2015 року відбулася конференція Буської районної організації ВО "Свобода".
    На зборах були присутні члени районної партійної організації, депутати місцевих рад від ВО "Свобода" а також член Львівського обласного комітету партії депутат Львівської обласної ради Володимир Чехут.          Основним питанням порядку денного було прийняття в партію нових членів, більшість з яких довгий час були громадськими активістами та симпатиками ВО "Свобода", учасниками Революції гідності та політичного життя району, а сьогодні офіційно вступили до лав націоналістів, щоб реалізувати свої плани щодо розвитку району та держави у структурі організації з її юридичною, організаційною та ідеологічною підтримкою.
      Керівник Буської районної організації Богдан Гринишин прозвітував про діяльність районної організації за минулі роки.
 Партійці визнали задовільною роботу керівництва організації за період попередньої каденції.
     Відповідно до подання голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" Руслана Кошулинського за погодженням голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока було запропоновано для обрання на конференції головою Буської районної організації Гринишина Богдана Дмитровича.       Конференція одноголосно підтримала запропоновану кандидатуру.

5 коментарів :

  1. "Відповідно до подання голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" Руслана Кошулинського за погодженням голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока було запропоновано для обрання... ???" А в усіх нормальних партіях на низу висувають а тоді верхи працюють з тим кого низи вибрали ??? Офігіти.

    ВідповістиВидалити
  2. Прочитала на одному з порталів. Ви мусите це бачити.

    Анонім24 березня 2015 р. 22:36

    Казочка про «Во свобідку».
    Жили собі в лісовому царстві звірі, поживали і біди не знали, поки не задумали старших з поміж себе вибрати, щоб ті їм краще життя зробили. І поки звірі мучились які то собі партії зробити, хитра лисиня-сешиня підбила вовка-тягнибовка собі звірячу партію створити. А назвати так невинно, щоб надію вселяла і не відлякувала – «Во свобідка». І наобіцяла «Во свобідка» лісовим жителям гори золоті прямо в центрі лісу поставити. Левам обіцяли буйволів, буйволам трави, траві лайна, лайну мух а далі передвиборча програма передбачала ще багато хороших і красивих речей. Тільки в перший день після виборів обіцяли лісову поляну зорати, засіяти і заасфальтувати. І повірили звірі «Во свобідці» і вибрали її всюди і на усе. І почали «свобідківці» царювати, а звірі помаленьку прозрівати. Ось задумала лісова влада стежинки лісові полатати. А затоптаною виявилась стежинка, яка два царства з’єднувала: Красиве-Золоте. Але цілих півкіло казни туди шкода було давати і порадили їм побратими їхні, зі служби лісових доріг, фірму з Тернопільського царства привести. Її ніхто в лісі не знає а в сусідньому ніхто не знайде. І прийшли побратими партійні на виручку, і напісяли в ямки, а для надійності ще й нас…ли, щоб виглядом дуже вже на асфальт схоже було. Звучить не зовсім, але з казки слів не викинеш. А контролювати це все взявся гриб-гринишиб, бо і так в тому, що туди сипали, росте. І пішло півкіло казни в кишені глибокії. Правда зовсім забули про стежинку ще більш дрімучу і затоптану на царство Балучинське. І туди навіть не напісяли і не нас…ли.
    Та цього виявилося замало і захотіли «свобідківці» свої впливи збільшувати перед виборами наступними. А впливовим був будинок премудростей всього царства лісового і керував ним Глухар, який «Во свобідку» не любив, бо не люба була йому. Та не пожаліли Глухаря, забажали свою «свобідківку» на його місце поставити, яка хоча і не петрала в премудростях, але зате своя і провірена. І вийшла Чума із «Свобідки» і почала лякати Глухаря ляками темними і написав Глухар заяву по бажанні добровільному. Та не повірили звірі в бажання добровільне і стали на захист Глухаря. Навіть черв’яки лісові повилазили, яким від здивування вочі на обох кінцях прорізалися. І опірився Глухар від підтримки такої, і відкликав заяву поганую. Та не заспокоїлися вовки-тягнибовки і залишили ту справу в стані підвішаному.
    Далі буде.
    Відповісти

    Анонім24 березня 2015 р. 23:06

    Талант є талант)
    Відповісти

    Анонім25 березня 2015 р. 10:09

    Глібов відпочиває! Чекаю продовження!

    ВідповістиВидалити
  3. Давайте казочку,а то скучно стало.
    Тому,хто так класно пише, "Респект і повага!"

    ВідповістиВидалити
  4. Я взагалі не розумію, до чого тут Гринишин. Людину обзивають в коментарях через те, що він не проголосував "так як всі", ще й такими звинуваченнями закидали. Про яку Революцію Гідності ви тут можете згадувати, якщо це більше ознака режиму Януковича в східній Україні де всі голосували однаково. Якщо кожного хто буде голосувати не так як скажуть в райраді будуть обливати брудом то про яку демократію тут можна говорити. Виставляєте себе патріотами а по ваших коментарях ви нічим не відрізняєтесь від російських провокаторів.

    ВідповістиВидалити