четвер, 23 квітня 2015 р.


Талановиті земляки

Надбужанська школярка - переможець всеукраїнського конкурсу БЕЗПЕКА ЖИТТЯ - ЖИТТЯ У БЕЗПЕЦІ 






22 квітня колектив Буської загальноосвітньої школи №1 зустрів десант поважних гостей із Львова: Андрія Рогулю керівника навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області , Дмитра Наливайка завідувача стрийських міських курсів цивільного захисту, Олександра Чуля завідувача Бродівськими міськими курсами цивільного захисту, Юрія Мурина начальника Буського районного відділення служби надзвичайних ситуацій та Любомира Ціхоцького методиста відділу освіти Буської райдержадміністрації.
Метою приїзду гостей було нагородження учнів, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті–життя у безпеці» і здобули перемогу у фінальному етапі.
Такий конкурс щорічно організовує громадська дитяча організація Всеукраїнський дитячий рух "Школа безпеки".


Цього року до участі у конкурсі долучились четвертокласники Буської школи №1, разом із класним керівником Іриною Добросинець. Як виявилось - не даремно: 

       учениця 4-Б класу Марта  Бала  здобула І місце у номінації «Фотографія»(конкурсні світлини подано вище); 

  Каріна Якимчук - здобула ІІ місце у номінації «Малюнок». Ці учениці були нагороджені Дипломами Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». Також нагородили дипломами Марту Звільник та Вікторію Лавринюк - за активну участь у конкурсній номінації "Презентація". 
  
 
       За особистий внесок у підготовку учасників Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті–життя у безпеці-2014», дипломом було нагороджено класного керівника 4-Б класу Ірину Добросинець та директора школи Ольгу Пунь.  
     Своєї нагороди чекає ще одна учасниця –  Ілона  Цюпка . Вона є також ученицею 4-Б класу. Її робота «Вогняна царівна»у номінації «Казка» була кращою на районному етапі конкурсу.
    Активна участь учнів нашої школи у цьому конкурсі та високі результати є показником зацікавленості дітей  у здоровому способі життя та безпечному майбутньому.
Використано метеріали
Л.Волошина
заступника директора
з навчально-виховної роботи
Буської ЗОШ №1
Світлини Буського Радіо

Немає коментарів :

Дописати коментар