понеділок, 27 квітня 2015 р.

Увага! Прийом громадян народним депутатом України


У вівторок, 28 квітня 2015 року, з 10.00 до 13.00 в приміщенні Буської районної ради, відбудеться особистий прийом громадян народним депутатом України Михайлом Леонтійовичем
Бондарем.

4 коментарі :

  1. А нащо видали коментар з приводу поміняти фото депутата????????????????

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаво чи скористаються районні депутати і медіаресурс завдати запитання з дальнішою публікацією.
    ЧОМУ НАРДЕП Михайло Бондар НЕ ПДТРИМАВ ПОСТАНОВУ ПРО ВІДСІЧ АГРЕСІІ РФ.Бо дякуючи порталу ця інформація з'явилася,радіо чомусь промовчало,може подумали,що це ще 20 століття де доступ до інтеренету простолюду був недоступний. І іформація була подана спонтанно із запізненням.

    ВідповістиВидалити
  3. Я мешканець Буська навіть не знав про прийом, теж хотів задати депутату таке питання але бачу вже портал опублікував чекаю ще прийому. маю ще купа запитань.

    ВідповістиВидалити
  4. Шановне радіо,а чому не дати повного інтерв'ю в радіофайлі.Це ж не повоєнні роки,що у кожному селі було дротове радіо,зараз село більше інтернетизоване чим радіофіковане,раніше ваше радіо можна було послухати на сайті,а зараз такої послуги нас позбавлено.Таке враження складається,що на вас хтось тисне.А за вашим радіо великі перспективи,тому що інтернет щороку більше заходить в села.Ідіть в ногу з часом,бо потім наздоганяти буде важко.Беріть приклад з порталу,конкретно,оперативно,хоча вірю і страшно!

    ВідповістиВидалити