пʼятницю, 24 квітня 2015 р.

Обережно злодії!!!

Вчора у Красному на 40 тисяч обікрали ювелірний магазин


Редакції Буського радіо зателефонували небайдужі бужани та повідомили про крадіжку, що трапилася 23 квітня на Красненському базарчику. З приводу даного факту ми звернулися за коментарем до начальника Буського районного відділення міліції Василя Шевцова, який підтвердив даний інцидент.
   23 квітня о 12:30 до магазину, який розташований на базарі селища Красне, що спеціалізується з продажу ювелірних виробів, а також іграшок, зайшли двоє осіб. Дані особи попросили продавця показати певні золоті вироби, згодом до магазину зайшли ще двоє осіб, які з метою відволікти продавця попросили показати іграшку, що знаходилась в протилежній частині торгового приміщення. Після оглядин  усі відвідувачі залишили магазин, а продавець помітила, що з вітрини зникла коробка із ювелірними виробами: золотими кулонами та хрестиками, приблизною вартістю 40 тис. гривень. 


   Продавець одразу ж викликала наряд міліції, даний факт злочину зафіксовано, триває слідство.

   Шановні бущани, будьте пильні. Орієнтовні прикмети одного із можливих підозрюваних:  чоловік худорлявої статури, світловолосий, високо зросту із верхньою "заячою" губою! 

  Усім кому відома будь-яка інформація про місце перебування цієї людини, просимо повідомити зателефонувавши на 102!


Немає коментарів :

Дописати коментар