четвер, 16 квітня 2015 р.

Ніхто не хотів і не хоче вкрасти гроші газових абонентів - відбувся збій програмного забезпечення у всій Львівській області

   Коригування показників споживання газу за березень ще можна  зробити протягом декількох днів.  

  Такі пояснення начальника Буського управління експлуатації газового господарства Антона Шевціва отримали журналісти Буського радіо. Це відповідь на колективне звернення мешканців смт. Красне, Буського району про те, що їм свідомо зменшили показники використаного газу до 1 квітня 2015 року з метою стягнення більшої суми після підняття ціни на газ з 1 квітня 2015 року.      

 У Буському районі є 12 980 абонентів -  споживачів газу.   Контролери газового управління зобовязані зняти контрольні показники раз у пів року, це обумовлено у заключених договорах. Облік і подання показників лічильника в кінці кожного місяця мають робити самі споживачі і повідомляти за відповідними телефонами контролерів та за телефонами, зазначеними на квитанціях.
    Невідповідність даних у рахунках для оплати із реальним споживанням газу існувала і раніше, проте проблема особливо загострилась саме зараз , в період різкого зростання цін на блакитне паливо.
 У випадку великих розбіжностей можна звертатися в Буське УЕГГ із відповідною заявою, тут зроблять коригування і видадуть інший документ для оплати.
   17 квітня служба обліку газу проведе контрольне зняття показників лічильників у Задвір"ї та Полтві, де виникла схожа ситуація, як у Красному.

Немає коментарів :

Дописати коментар