вівторок, 26 травня 2015 р.




 Буські «Соколи»  вшанували героїв





 Факельний похід за участі півсотні молодих людей у камуфляжній уніформі, учнів шкіл та симпатиків дорослих відбувся у Буську, у неділю ввечері. Хода розпочалась  на площі Ринок.
  У маєві національних стягів колона пройшла вулицями міста, скандуючи: «Слава Україні! Героям Слава! Україна понад усе! Слава нації!» « Герої не вмирають - вмирають вороги!»
 
  Під час урочистої ходи містом юні патріоти зустріли нашого земляка, прикордонника, учасника АТО, офіцера української армії Ярослава Слівінського. Він віддав честь молодим патріотам і сказав значуще для них : «Молодці!»


  Юні патріоти помолились біля меморіалу «Небесної сотні», відвідали Буський краєзнавчий музей  та переглянули документальний фільм про захисників Донецького летовища «Аеропорт».
  Невелику літературну композицію на імпровізованій сцені перед районним Народним домом підготувала  Ольга Маркевич.
   Учасник АТО, наш земляк, військовослужбовець 80-ї аеромобільної бригади Михайло Вороновський у своєму виступі розповів про важливість патріотичного виховання сучасної молоді.
   Лідер ГО"Сокіл" Назар Михайлюк побажав усім учасникам акції стійкості у захисті державницьких інтересів.

1 коментар :

  1. Честь і хвала нашим героям п.Я.Слівінському,п.М.Вороновському,а також організаторам урочистої ходи у вихованні підростаючого покоління!

    ВідповістиВидалити