вівторок, 2 червня 2015 р.








Прощавай садок дитячий


Україно!
Твій цвіт, твоя надія і таланти
Із рути-м’яти, з променів, з роси
Майбутні лави твого авангарду
У нас в садочку швидко так зросли.






28 травня відбулося випускне свято в дошкільному навчальному закладі  «Калинонька»у Красному.
Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже  завершився перший відповідальний етап життя, завершився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі.

 Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве свято, в якому приймали участь батьки вихованців і  яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

 Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у фраках. Цього дня ними пишалися всі: батьки, гості, колектив дитячого садка.

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців «Джентельмени», «Веселкова стежина»  Багато хороших слів прозвучали в адресу випускників та батьків, в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусіллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей.
  Привітала малечу  завідувач дитсадка Вікторія Ситник й побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Вікторія Валеріївна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка та невеличкі подарунки – набори зі шкільним приладдям.
   Отець Степан Жукровський із церкви пророка Іллі благословив дітей на добрі починання у майбутньому навчанні в школі.  Вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. 
  Швидко минуло свято, а попереду у випускників відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння і мудрості!

Завідувач ДНЗ "Калинонька"
Вікторія Ситник

Немає коментарів :

Дописати коментар