четвер, 11 червня 2015 р.

Злодій поспішав на Львів(ОНОВЛЕНО)

Уявімо на мить, що відчуває людина, яка щойно  втратила нелегко зароблені зарплату і відпускні... Вкрали! Із сумки в класному кабінеті, яку залишила справді на мить, щоб набрати води...  У майже порожній школі. Серед білого дня!



      Учорашня пригода, кульмінація якої проходила  із затриманням молодого чоловіка в маршрутці навпроти Буської лікарні, відбувалася за всіма правилами  жанру: крадіжка, вчасне виявлення пропажі, повідомлення міліції,  погоня, затримання підозрюваного, очна ставка...
    
    Та вчительських грошей, що пропали із кабінету Буської гімназії, при поверхневому огляді затриманого там же, біля  маршрутки,  не виявили. 
     Молодий чоловік обурювався, погрожував скаргами за підозру, посягання на його честь, гідність, свободу... 
    Уже в райвідділі, після з"ясування особи, очних ставок із потерпілою, яка бачила даного пана в коридорі гімназії та не бачила самого факту крадіжки, міліціонери провели ретельний огляд особи.
     І таки знайшли пропалі гроші в означених куп"юрах (рівно 6 тисяч гривень) у дуже делікатному місці нижньої білизни спритника. Після цього затриманому нічого не залишалося, як  зізнатися у скоєнні крадіжки.

    Під виглядом продавця косметики у цей день він побував не в одній установі міста Буська. Поживився там, де й не сподівалися на крадіжку.

    Детальніше про подію розповідає керівник Буського райвідділу міліції Василь Шевцов.

У наступній програмі довідаємося від Василя Шевцова про найпошириніші правопорушення у Буському районі на сьогодні

Немає коментарів :

Дописати коментар