вівторок, 30 червня 2015 р.

 У Буську відкрили центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги -

один на п'ять районів.

  З 1 липня  розпочинається процес надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, а також потерпілим і свідкам у кримінальних провадженнях відповідно до Закону України від  «Про безоплатну правову допомогу»
  

  
   
Сьогодні відбулась презентація Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги .
  Звернутися до центру  зможуть мешканці не лише нашого  району, а й Золочівського, Бродівського, Камянка-Бузького, Радехівського районів. 
 Безоплатну правову допомогу зможуть отримати малозабезпечені особи,
діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, біженці,
ветерани війни (в тому числі учасники АТО зі статусом учасника бойових
дій)».

     Особа, яка потребує захисту своїх інтересів у суді та не має достатніх фінансових можливостей, матиме змогу отримати допомогу кваліфікованого захисника - адвоката, який буде надавати свої послуги безоплатно. Послуги адвоката оплачує держава.

    Директор Буського центру Іван Скочко, розповідаючи про напрями діяльності, відзначив :
   - Ми будемо з'ясовувати, з якою проблемою прийшла людина. Навіть якщо вона не є нашим клієнтом з точки зору належності до категорії осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, ми цю людину будемо орієнтувати, які є організації, що можуть допомогти з даною проблемою.
  Для цього центр буде налагоджувати мережеву співпрацю із органами місцевого самоврядування, громадськими організціями, з усіма, хто надає допомгу людям щодо захисту їхніх прав.

Немає коментарів :

Дописати коментар