пʼятницю, 12 червня 2015 р.



Merry English - літній мовний табір у Новому Милятині

 У Новомилятинській школі з 2-го по 12-те червня діє англомовний табір, де задіяні 20 дітей (16 учнів 5 класу та 4 учні 6 класу).







Протягом першого тижня роботи табору  “Merry English” діти  під керівництвом вихователів Павлик І.М. та Присяжної О.Є. розробили плакат-візитку табору (The Language Camp Pоster-Card). 

 

Школярі під час таборування розгадували лексичні пазли , кросворди,  піктограми, виконували завдання з цікавої граматики (поєднували частини прислів’я), випробовували свої сили в інтелектуальній грі «Найрозумніший», розвивали свою фантазію та художні здібності у виготовленні флеш - карток «Кумедні літери» та створенні ілюстрацій до віршів.


   У перервах між заняттями діти грали у рухливі ігри на свіжому повітрі, такі як : «Мисливець, мисливець, подай зайця», "Їстивне та неїстівне", "Плутанина", "Струмок" та  інші.
    Окрім того вихователі разом з дітьми поставили собі за мету протягом двох тижнів підготувати та показати виставу «Дванадцять місяців», тому одне із занять кожного дня  - це репетиція.

Немає коментарів :

Дописати коментар