четвер, 16 липня 2015 р.

Побужанська школа у числі п’яти шкіл на Львівщині , які «провалили» ЗНО

Із 28 випускників школи 11 не набрали 22 тестових бали і не подолали поріг «склав/не склав» у тестуванні з української мови і літератури.


  Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив список українських шкіл, у яких десять або більше випускників не подолали поріг «склав/не склав» при складанні тесту зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури в 2015 році. До загального переліку включено 237 загальноосвітніх навчальних закладів.
   На Львівщині таких шкіл виявилось п’ять. Це Побужанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня (Буський район), Туринківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (Жовківський район), Крукеницький ліцей при Національному лісотехнічному університеті України (Мостиський район), Підгородецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (Сколівський район), Нагачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (Яворівський район).

2 коментарі :

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Попередній коментар видалено у зв'язку з порушенням одного із правил коментування.
      Шановні дописувачі Буського Радіо! Дотримуйтеся правил коментування. У коментарях заборонена нецензурна лайка, безпосередні немотивовані особисті образи та погрози, непідтверджені звинувачення у кримінальних злочинах, ксенофобські висловлювання, вияви неповаги до національних символів України та інших держав, заклики до насильницьких дій, повалення конституційного ладу в Україні і т.п.. Дописи з порушеннями вилучатимуться без попередження! Дякуємо за співпрацю та розуміння. З повагою, адміністрація блогу.

      Видалити