вівторок, 25 серпня 2015 р.

   23 серпня у районному Народному домі відбувся ювілейний концерт Народного  вокального гурту « Куди йдеш»

                     

  Цьогоріч виповнилося 20 років творчої діяльності колективу.
  Основною наскрізьною тематикою їх концертів є і залишається Боже слово, любов до ближнього, доброта та взаємоповага. Гурт вже 10 років поспіль виступає  в різних куточках України в рамках Всеукраїнської акції « Відновлення душі- відродження України».
  Глядачі щирими ,теплими оплесками зустріли учасників гурту  « Куди йдеш», яких оригінально доповнили учасники вокального ансамблю
  « Надбужанки» Буського РНД.
  Концертна  програма була надзвичайно цікавою, оновленою новими творами у спільному виконанні двох прекрасних колективів. Відрадно, що серед глядачів недільної днини було багато молоді, діток і навіть немовлят.
   Бурхливі овації аплодисментів були найкращою нагородою для артистів.      На завершення виступу Народгого  гурту « Куди йдеш», заступник голови Буської районної ради Михайло Гаєвський та головний спеціаліст відділу культури та туризму  Надія Стахів щиросердечно привітали колектив з ювілейною датою, вручили подяку за плідну, творчу працю та цінний подарунок від голови Буської РДА Петра Мороза та голови Буської районної ради  Володимира Замроза.

Немає коментарів :

Дописати коментар