неділю, 30 серпня 2015 р.


У Надбужжі запрацювало сучасне підприємство з виробництва борошна

28 серпня в Ожидові відбулося урочисте відкриття млина



 Млинний комплекс ТзОВ "Ожидівський млин" матиме пропускну спроможністю понад 100 тонн борошна за добу. Підприємство виготовлятиме борошно вищого ґатунку та 1-го сорту, а також пшеничні висівки.

  

   За словами директора підприємства Василя Шалева, для випуску готової продукції використовуватиметься закордонне сучасне обладнання та сировина місцевих фермерських господарств. Вартість цього комплексу становила близько 30 млн. грн.

  Як зазначив під час урочистостей голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, відкриття нових підприємств свідчить, що Львівщина має сприятливий бізнесовий клімат, а також безпечні умови для здійснення підприємницької діяльності. "Підприємство також створює нові робочі місця з конкурентною заробітною платою. Зокрема, тут планується залучити близько 35 працівників, з яких більшість будуть мешканці Буського району", - наголосив керівник області.
Привітав дирекцію закладу й голова Буської РДА Петро Мороз та побажав швидкого росту і розвитку підприємства.


 Василь Шалев розповів, що виготовлена продукція реалізовуватиметься на території України. В подальшому також заплановано  розширювати ринок збуту, експортуючи продукцію закордон.
                                            

 

Немає коментарів :

Дописати коментар